Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Як стежити за садовою технікою?

Колись садівники обходилися найпростішими ручними інструментами – сапкою, секатором, лопатою та граблями. Незважаючи на це, вони могли ретельно стежити за своєю ділянкою, перетворюючи його на справжню оазу.

Як стежити за садовою технікою?

Сьогодні трудомістку працю замінено механізованими помічниками. У саду тепер працювати стало набагато простіше та швидше, проте користувачі отримали нову «проблему» – необхідність підтримувати техніку у належному стані, адже саме від неї залежить краса присадибної ділянки.

Догляд за садовими агрегатами

Будь-яка техніка потребує належного догляду. Навіть якщо ви тривалий час її не використовували, намагайтеся проводити профілактичні огляди щодо утворення нових дефектів.

Загалом, дотримуючись кількох простих правил ви позбавите себе необхідності звертатися за ремонтними послугами в сервісні центри.

  • Вчасно змащуйте всі вузли, які відповідають за справність техніки. Згодом постійне тертя та рух провокує поломки, а тому не забувайте про змащення.
  • Відправляючи інструмент на зимівлю також обробляйте вузли. Якщо ви не зробите цього, після тривалого простою техніка може просто не завестися.
  • Якщо мінітрактор, мотоблок чи культиватор вийшов з ладу, не намагайтеся самостійно ремонтувати – звертайтеся до спеціалізованих центрів.

 

Сервісне обслуговування у СЦ

Поряд із самостійним обслуговуванням, ви завжди можете отримати професійну допомогу у спеціальних сервісних центрах. Там вам без проблем замінять фільтри, олію, поршневі кільця та інші розхідники. Тим більше, звертайтеся до СЦ, якщо у вас немає належного досвіду.

Таким чином, надаючи гідний догляд своїй техніці, ви забезпечите їй довговічність і зможете ще довго радувати себе доглянутим, красивим садом.


 

Виробники