Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

"Вільхівці" поповнили технопарк "розумним" обладнанням від John Deere

29 травня у містечку Городенка, що на Івано-Франківщині, відбулася урочиста церемонія передачі компанією “Агросем” техніки John Deere агрофірмі ПП “Вільхівці”.

"Вільхівці" поповнили технопарк "розумним" обладнанням від John Deere

Ключі вручали технічний директор "Агросем" Богдан Зеленський та керівник територіальної філії ТОВ "John Deere Україна" Ігор Молчанов.

Власник агрофірми Іван Приймак особисто прийняв обладнання та привітання від партнерів. У своїй промові він наголосив на важливості такого кроку для сільського господарства Івано-Франківщини загалом та його підприємства зокрема.

У “Вільхівцях” готові до збирання врожаю зернових

Технопарк агрофірми поповнився одразу кількома одиницями інноваційної техніки для збирання врожаю із застосуванням систем точного землеробства:

  • Зернозбиральні комбайни John Deere S760 серії S700 із програмованим центром управління обмолотом та очищенням.

Революційна технологія регулювання комбайна ІСА2 дозволяє збирати врожай на максимальній потужності та з граничною акуратністю.

  • 630F - нескладні платформні жниварки для роботи з посівами дрібнонасіннєвих культур.

Нагадаємо, що за результатами дослідження Мінрегіонбудом продуктивності сільськогосподарських угідь, опублікованих 30 травня журналом “Пропозиція”, саме землі Івано-Франківської області визнані економічно вигідними.

Не в останню чергу це сталося завдяки широкому застосуванню засобів малої механізації - мінітракторів.

Хто є хто? Замість післямови

ТОВ "Агросем" - один із найбільших в Україні реалізаторів сільгосптехніки, систем захисту насіння та посівів. Компанія активно запроваджує передові агротехнології. Є офіційним імпортером John Deere.

Агрофірма ПП “Вільхівці” - це велике фермерське господарство, побудоване на засадах модернізації робочих процесів.


 

Виробники