Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Прибирання кормових мінітракторів: просто і швидко

Погодьтеся, немає сенсу використовувати важку сільськогосподарську техніку там, де можна обійтися компактним малогабаритним обладнанням. Наприклад, те ж збирання сіна та кормових культур для домашніх тварин можна довірити невеликому мінітрактору, попередньо обладнавши його спеціалізованим навісним обладнанням.

Прибирання кормових мінітракторів: просто і швидко

Отже, якщо у вас вдома знаходиться невелика ферма і ви хочете зробити заготівлю кормів та сіна максимально швидкою та ефективною, обзаведіться хорошим мінітрактором (рекомендована потужність до 24 к.с.), а також комплектом навішування. Про останні поговоримо докладніше.

Яке навісне обладнання стане в нагоді?

На щастя багатьох селян, комплекс навісного устаткування заготівлі сіна і кормових дуже невеликий. Вам знадобляться:

Процес заготівлі починається з косіння трави. Для цього використовують різні навісні косарки. Вони може бути як роторного, і сегментного типу. Вид самої косарки підбирається залежно від типу культури, площі ділянки та потужності мінітрактора.

Далі за допомогою граблів або сіноворошил траву акуратно згрібають і ворушать - це дозволяє їй швидше висохнути.

Зрештою, залишається справа за малим – виконати збирання сіна за допомогою прес-підбирачів. Вони також бувають двох видів: рулонні та тюкові. І ті, й інші формують з трави акуратні рулони або пакунки, у свою чергу, забезпечуючи її зручне транспортування та зберігання.

Таким чином, ви легко зможете заготовляти сіно, витрачаючи мінімальну кількість сил і часу. Швидко, ефективно, зручно.


 

Виробники