Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Заводський мінітрактор чи трактор своїми руками?

Мінітрактор – універсальний садовий та польовий агрегат, призначений спеціально для полегшення важкої сільської та комунальної праці. Завдяки ньому без проблем можна виконувати широкий комплекс робіт. Причому, досить якісно та ефективно.

Заводський мінітрактор чи трактор своїми руками?

Зазначимо, що багато фермерів вважають за краще виготовляти мінітрактори своїми руками, отримуючи при цьому агрегат, повністю пристосований під індивідуальне господарство. Але чи це так зручно насправді? Чи варто спробувати чи краще віддати перевагу техніці, виготовленій на заводі?

Переваги саморобного мінітрактору

Основною перевагою мінітрактора, зробленого своїми руками – відносна дешевизна. Тобто. ви купуєте мотоблок і на його базі робите абсолютно новий пристрій.

Примітно, що багато виробників пропонують купувати повні комплекти для переобладнання мотоблоків. Таким чином, вам навіть не доведеться шукати рідкісних деталей для нового пристрою.

Звичайно, у разі поломки агрегату вам доведеться лагодити його самостійно або віддати кругленьку суму в сервісний центр за ремонт.

Плюси заводського мінітрактора

На відміну від саморобного, заводський мінітрактор реалізується з гарантією. У разі чого ви завжди можете сподіватися на досвідчених майстрів, які повністю усунуть проблему, що виникла протягом гарантійного періоду. В принципі, добрий дилер ніколи не залишає свого клієнта.

Також сучасний вибір мінітракторів настільки великий, що ви без проблем можете підібрати відповідну модель для тих чи інших робіт: як 15 сильні агрегати, так і пристрої з потужністю 45 к.с.

Немає єдиної відповіді на запитання «Який мінітрактор краще?», однак ми віримо, що ви, зваживши всі «за» та «проти», зробите правильний вибір.


 

Виробники