Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Коли краще купувати сільгосптехніку?

Коли купувати сільгосптехніку – у розпал польових робіт чи міжсезоння? Саме це питання дедалі частіше чують консультанти магазинів сільськогосподарського обладнання та машин від своїх клієнтів.

Коли краще купувати сільгосптехніку?

З одного боку цілком логічно, що мінітрактори, мототрактори та мотоблоки більш затребувані навесні та влітку, коли починаються підготовчі та посадкові роботи (зазначимо, що друга хвиля активних закупівель починається восени, під час збирання врожаю), але з іншого – купівля техніки у міжсезоння має набагато більше переваг.

Чому купівля сільгосптехніки у міжсезоння вигідніша?

Незважаючи на те, що 80% придбань сільгосптехніки припадає на весну/літо, ми все ж таки спробуємо навести аргументи на користь купівлі обладнання у міжсезоння.

  • Попит на техніку пізньої осені та взимку значно падає. На покупці у цей період можна добре заощадити.

  • У розпал сезону можуть бути в наявності далеко не всі товари. У той же час, взимку/восени у покупця з'являється більше можливостей для вибору. Обдуманого вибору без поспіху.

  • Купуючи мінітрактор до початку активних робіт, покупець може досконало розібратися в його конструкції, як слід обкатати, вивчити всі нюанси експлуатації та вступати в сезон у всеозброєнні.

Ми не беремося стверджувати, що придбання сільськогосподарської техніки у міжсезоння – абсолютна вигода. Однак у цій дії є свої плюси, якими ми повинні були поділитися зі своїм читачем.


 

Виробники