Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Мототрактор взимку: особливості використання та роботи

Мототрактор – техніка, затребувана не лише в сезон польових робіт, а й узимку. Однак незважаючи на це, для зимових робіт її все ж таки використовують на порядок рідше. І дуже важливо правильно підготувати трактор до використання в суворіших погодних умовах. Так він буде набагато ефективнішим і прослужить набагато довше.

Мототрактор взимку: особливості використання та роботи

Отже, що потрібно знати, щоб працювати за допомогою мототрактора взимку? Про це нижче.

Підготовка мінітрактору до зимових робіт

Як було зазначено вище, взимку техніка не використовується взагалі чи використовується, але дуже рідко. У другому випадку необхідно подбати про заміну олії, причому краще її перед цим прогріти.

Є й інші аспекти.

  • Взимку потрібно ретельніше проводити огляд техніки.
     
  • Після роботи обов'язково всі залишкові матеріали необхідно злити з баків.
  • Зберігати трактор можна на відкритій місцевості під тентом (у разі великих перепадів температури краще відігнати його в гараж).

Як правильно зберігати мототрактор взимку?

Є також і прості правила зберігання мототрактора, дотримуючись яких, власник техніки зможе максимально зберегти належний його стан.

Отже, взимку варто прибрати склоочисники з трактора і трохи послабити ремені приводу. Також зверніть увагу на шини техніки: в зимовий час вони більш схильні до негативних впливів і навантаження, а тому їх також слід обробити спеціальним складом. Навантаження на них у холодну пору року не повинно бути.

Таким чином, зважаючи на все вищевикладене, ви зможете виконувати повний комплекс зимових робіт та зберігати свою техніку в оптимальному стані для ефективної експлуатації.


 

Виробники