Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Чи варто купувати уживану техніку?

Незважаючи на відносну доступність сільськогосподарської техніки, багато користувачів все ж таки вважають за краще економити, купуючи б/в мінітрактори, мототрактори і мотоблоки.

Чи варто купувати уживану техніку?

Але чи варто ризикувати? Чи можна напевно зрозуміти, чи купуєте ви придатну до роботи техніку чи машину, поломка якої – питання часу? Пропонуємо докладніше розглянути це питання.

Проблеми уживаної техніки

Купуючи сільськогосподарську техніку, експлуатовану раніше, користувач часто наражає на себе численні ризики.

  • Складність пошуку розхідників. Купуючи техніку у офіційних дилерів, ви гарантуєте собі також спокій за своєчасне техобслуговування. У випадку з вживаними запчастинами можуть виникати деякі труднощі в пошуку запчастин. В Україні їх просто не може бути в наявності і, швидше за все, вам доведеться замовляти з-за кордону.

  • Відсутність запчастин. Дуже поширена проблема, з якою стикаються більшість власників техніки. Подібні трактори вже можуть бути зняті з виробництва, а з ними комплектуючі до них.

  • Відсутність гарантії. Ще один неприємний момент. Уся техніка рано чи пізно ламається, проте на вживані трактори не поширюється гарантія. Ремонт може влетіти в копійчину.

  • Можлива дезінформація. Покупка мінітрактора - справжня російська рулетка. Ви не можете знати, напевно, скільки експлуатувалася техніка, скільки вона проходила ремонтів (і навіть капітальних). Можливо вона вже давно виробила свій ресурс.

Пам'ятайте, що хорошу техніку продають у крайніх випадках. У 97% це – хороший спосіб позбавитися мінітрактора, мототрактора або мотоблока, що знаходяться в жалюгідному стані. Може, варто трохи почекати та обрати нову сільськогосподарську машину?

Виробники