Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Грунтозачепи для мотоблоку: що це й навіщо?

Купівля мотоблоку – перша справа. Друге – зробити його максимально функціональним, ефективним і справді універсальним. І тут приходить на допомогу різне навісне обладнання.

Грунтозачепи для мотоблоку: що це й навіщо?

Грунтозачепи також належать до навісного обладнання. І дуже важливо підійти до вибору правильно. Щоб придбання принесла бажаний ефект, пропонуємо більше ознайомитися з наважкою і згодом прийняти правильне рішення.

Навіщо потрібні ґрунтозачепи?

Без ґрунтозачепів жоден мотоблок не зможе стати універсальним обладнанням і на всі 100% виконувати свої функції. Говорячи про призначення навішування, слід зазначити, що вона:

  • Покращує зчеплення мотоблока із ґрунтом;

  • Збільшує масу сільськогосподарської машини, дає їй найкращу стійкість;

  • Додатково обробляє ґрунт;

  • Значно полегшує пересування мотоблока схилом (особливо, якщо грунт м'який і просідає).

Вибір: особливості та принципи

Якщо ви підбираєте універсальні грунтозачепи, досить просто знати їх розмір для вашого мотоблока. З цим можна легко впоратися, надавши консультанту в магазині дані про ваш пристрій.

У разі вибору ґрунтозачепів для певних моделей мотоблоків – справа ще простіше. Як правило, більшість виробників виготовляють наважки для своєї техніки та маркують їх відповідними знаками під назвою основного пристрою.

Зазначимо, що для важких мотоблоків ґрунтозачепи не виробляються, тому власникам доведеться попрацювати самостійно. На щастя, створити навішування такого типу можна, маючи елементарні навички роботи з металом.

Пам'ятайте, що мотоблок по-справжньому ефективний лише в парі із ґрунтозачепами та іншим навісним обладнанням. Не нехтуйте корисними порадами щодо нього.


Виробники