Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

В Україні підвищився попит на мінітрактори та мотоблоки

Згідно з нещодавно проведеними соцопитуваннями, в Україні підвищився попит на мототехніку для сільського господарства, зокрема, на мотоблоки та мінітрактори китайського виробництва. З чим це пов'язано і чому така техніка отримує винятково позитивні відгуки? Читайте у статті.

В Україні підвищився попит на мінітрактори та мотоблоки

Як відомо, Україна здебільшого країна аграрна, яка постійно розвиває свій потенціал. Саме тому попит на різноманітну сільськогосподарську техніку та обладнання з кожним роком тільки зростає.

Так, згідно з останніми опитуваннями, останнім часом українські фермери віддають перевагу компактним мототракторам і мотоблокам масивної сільгосптехніки. З чим це пов'язано? Поговоримо нижче.

Відмова від старого на користь нового

Мотоблоки, мото- та мінітрактори – це дійсно затребувана техніка. Дедалі більше фермерів вважають за краще купувати саме їх. На цей вибір впливає кілька факторів:

  • Невибагливість;
  • Абсолютно доступна вартість;
  • Простота використання, і навіть ТО;
  • Багатозадачність.

Простіше кажучи, компактна сільгосптехніка має все ті ж функції, що і великогабаритна, проте коштує набагато дешевше. Крім того, на її технічне обслуговування також йде менше часу та енергії. Те саме стосується і паливовитрат.

Якісна техніка – чудовий урожай

Погодьтеся, кожен фермер бажає, щоб його бізнес процвітав, а врожай завжди був багатим. Саме тому вкрай важливо брати вигідну техніку, що володіє великим моторесурсом, що дозволяє обробляти грунт з великим професіоналізмом.

Всім вищезгаданим критеріям відповідають мінітрактори та мотоблоки. Тому зовсім недавно радою аграріїв було ухвалено рішення збільшити закупівлі китайської мототехніки.

Виробники