Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Навісний культиватор та особливості його використання

Навісний культиватор - універсальне та надзвичайно корисне обладнання в сільському господарстві промислового та приватного типу. З його допомогою фермер легко може обробити міжрядні простори, підгодувати рослини, розпушити грунт, а також виконати ряд інших суміжних завдань.

Навісний культиватор та особливості його використання

Пропонуємо сьогодні розглянути докладніше влаштування навісного культиватора, його переваги для ведення сільського господарства, а також звернути увагу на основи експлуатації в рамках сучасного фермерства.

Влаштування навісного обладнання

Конструкція навісного культиватора дуже проста. Каркас обладнання складається із спеціальної рами з трьох металевих балок та двох несучих коліс. На цю раму прикріплені допоміжні інструменти навішування.

Відмінною особливістю є можливість прикріплення до культиватора іншого обладнання тих чи інших робіт. Таким чином інструмент стає справді універсальним.

Основним органом культиватора є своєрідні «лапи» для розпушування ґрунту, що за конструкцією нагадують окучники.

Зазначимо, що сам навісний культиватор дуже простий у роботі. Приводиться в роботу автоматично за допомогою мінітрактора.

Принцип роботи та переваги

Дуже зручне обладнання, яке легко застосовується у місцях без доступу до електричної мережі. Воно дуже продуктивне. Наприклад, маючи середній мінітрактор потужністю до 35 к.с., ви зможете обробити до 1-2 га за годину роботи.

Принцип та алгоритм роботи культиватора теж простий.

  1. Обладнання прикріплюється до мінітрактора і виїжджає на робочу смугу.

  2. Після запуску двигуна «лапи» культиватора нахиляються і пристрій приймає робоче положення у грунті.

  3. Завдяки оборотам коліс та закріплених на них ножам відбувається зрізання бур'янів.

  4. Земля, що залишилася на «лапі», піднімається, падає і розбивається. Таким чином здійснюється розпушування ґрунту.

Під час роботи культиватора також можливе підключення додаткового обладнання. Наприклад, для обробки ґрунту мінералами та добривами.

Таким чином, разом із покупкою навісного культиватора ви отримуєте надійного помічника для виконання цілого ряду сільськогосподарських робіт.


 

Виробники