Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Дискова борона: особливості обладнання

Навісне обладнання – надзвичайно важливий елемент та складова сучасного сільського господарства. Тільки з його допомогою можна повністю розкрити потенціал мінітехніки. Однією з найважливіших наважок стала дискова борона.

Дискова борона: особливості обладнання

Обладнання дуже зручне для подрібнення залишків бур'янів, розпушування ґрунту та подальшого його обробітку в період посівного сезону. А чи є ще переваги дискової борони? Про це нижче.

Сфера використання дискової борони 

Дискова борона агрегатується з мототрактором та мінітрактором. Примітно, що її можна використовувати у польових умовах, а й у інших сферах господарського життя.

  • Пристрій непогано справляється з розпушуванням ґрунту, що дозволяє у кілька разів покращити його загальний стан.
  • За допомогою борони можна без проблем розділити надмірно великі пласти землі, утворені після інтенсивної осінньої осінньої оранки.
  • Також агрегат добре подрібнює залишки рослин, а також удобрюючи грунт.
  • Нарешті, з нею дуже зручно доглядати за пасовищами та луговими майданчиками.

Особливості дискової борони

Дискова борона складається з трьох рам (двох бічних та однієї основної). Розташований на основі причіпний пристрій приєднується до сільськогосподарської машини (мінітрактор, мототрактор). На бічних рамах розташовані робочі диски, що перевертаються у вертикальному, а й горизонтальному напрямі.

Завдяки наявності шарнірів, можна розташувати борону під потрібним кутом, тим самим налаштувавши оптимальний режим роботи для того чи іншого ґрунту. Для особливо складних ділянок фахівці рекомендують віддати перевагу різьбленим дискам на боронах.


 

Виробники