Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Як правильно організувати опалення у теплицях?

Організувати опалення у теплицях дуже важливо для правильного зростання сільськогосподарських культур. Сьогодні ми вчимо свого читача створювати оптимальні умови для вирощування овочів. І не тільки.

Як правильно організувати опалення у теплицях?

Найбільш рентабельні тепличні овочі – болгарські перці та огірки – дуже сприйнятливі до тепла. Щоб отримувати хороший урожай таких делікатних культур весь сезон, необхідно якнайшвидше вирішити питання опалення теплиці. Якщо ваші парники не локалізуються біля теплотрас.

Сонячне світло, котли та електрообігрівачі

У весняний та літній періоди більшості овочів для нормального зростання досить природного сонячного освітлення та обробки мотоблоком. Вибираючи активний метод обігріву на осінньо-зимовий час, фермери відштовхуються від фінансового становища та кліматичних умов.

  • Дров'яне пічне опалення, твердопаливні котли та багаття - найдешевші та доступні засоби підігріву. Їх можна спорудити самостійно дома з підручних матеріалів. Спірним залишається питання безпеки та довговічності таких методів.
  • Газовий та водяний нагрівачі відрізняються більш стабільною та рівномірною подачею тепла. Економічна витрата газу та води можна налагодити та контролювати прямо з дому.
     
  • Електричні інфрачервоні панелі – нове слово в опаленні теплиць. Прості в монтажі, економічні, безшумні та не потребують постійного контролю. Їх можна встановити будь-якої поверхні.

 

Майбутнє за інфрачервоним промінням

Очевидними перевагами має варіант з інфрачервоним обігрівачем. Він не вимагає зусиль, абсолютно безпечний для людини та сприяє постійному підтримці стабільної температури повітря, не висушуючи його. За додатковими рекомендаціями зверніться до фахівця.

Виробники