Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Двокорпусний плуг - незамінне обладнання у сільському господарстві

При глибокому оранці підготовлених і цілинних грунтів не обійтися без навісного плуга. На площах більше 1 га розумніше користуватися двокорпусним плужком.

Двокорпусний плуг - незамінне обладнання у сільському господарстві

Ви помітите, наскільки швидше піде оранка з цим пристроєм. Але спершу давайте розберемося, які плуги пропонує сучасний ринок сільгоспобладнання.

Добре, які види подвійних плугів?

В основі принципу роботи будь-якого плужника лежить підрізання та перевертання верхнього шару землі зі стерною та залишками бур'янів та відвалювання її вбік. В результаті утворюється колія, готова до посадки зернових та овочевих культур.

Двокорпусний плуг проходить відразу два ряди, скорочуючи час фермера та заощаджуючи людський ресурс. За типом установки на мототрактор або мінітрактор розрізняють такі види подвійних плугів:

  • Навісний з триточковим кріпленням;
  • Напівнавісний;
  • Причіпний.

Саме навісні та напівнавісні моделі користуються найбільшим попитом серед аграріїв.

Але як вибрати відповідний подвійний плуг?

Вибираючи плуг, зверніть увагу на посилену раму з кріпленнями та робочі органи агрегату. У фермерських господарствах найбільш поширені такі типи плугів:

  • Дискові;
  • Лемішні.

Дискові плуги краще зарекомендували себе при обробці ділянок, схильних до ерозії, в саду, полі і навіть на болоті. Зустрічаючи перешкоду як каменю, диск перекочується через нього, не навантажуючи трактор. Плоскі ножи, що стабілізують, занурюються на різну глибину, залежно від господарського призначення, і дроблять великі груди землі.

Лемішні моделі відрізняються дешевизною, зносостійкістю та широким функціоналом. Трапецієподібні та долтоподібні леміхи та відвали виготовляють із високоякісної сталі. Вони ефективно борються із бур'янами.

При виборі подвійного плуга також враховуйте глибину орання, яка коливається в діапазоні 200 - 350 мм, ширину обробки 40 - 80 см, швидкість роботи та продуктивність. Плуги з гідравлічним приводом самостійно регулюють ширину і глибину, залежно від типу ґрунту та культури, що обробляється.

Заощаджуйте свій час і сили, звернувшись за порадою досвідченого спеціаліста в інтернет-магазині.

Виробники