Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Новий трактор Versatile Row Crop 370 тепер доступний в Україні.

17 травня під Києвом пройшли Дні агротехнологій 2018. Найбільші виробники та дилери продемонстрували найкращі зразки сучасних машин для ґрунтообробки та посіву.

Новий трактор Versatile Row Crop 370 тепер доступний в Україні.

ПП "Компанія Автоленд", офіційний імпортер сільгосптехніки John Deere, Massey Fergusson, Class Lexion та ін., представив новинку від Versatile - колісний трактор Row Crop 370. Дана модель - найдоступніша в категорії тракторів потужністю понад 300 л. с. Це потужний та простий в управлінні агрегат для повсякденної роботи.

Технічні особливості

Трактори серії призначені для обробки великих земельних площ. Конструкцією Row Crop 370 передбачений легкий доступ до робочих вузлів, можливість ремонту в польових умовах, керування операціями прямо з кабіни.

  1. Дизельний двигун Cummins QSL T4F з турбіною та інтеркулером для охолодження розвиває потужність від 335 до 370 л. с. навіть на низьких оборотах, споживаючи мінімум палива.
  2. Автоматична КПП Powershift 16*9 повідомляє максимальний момент, що крутить, на всі колеса і ВОМ. Трактор масою 10861 кг розганяється до 40 км/год за секунди завдяки зручному перемиканню передач.
  3. 4 гідровиходи забезпечують справну роботу закритої гідравлічної системи трактора та триточкової навішування категорії 4N вантажопідйомністю 7829 кг.
  4. Колеса 600/70 R30 та 710/70 R42 покращують прохідність у будь-яких ґрунтах. Більше ніяких вібрацій та поштовхів.

Де і як купити

Придбати трактор Versatile Row Crop 370 та запчастини до нього ви можете у салоні ПП “Компанії Автоленд” у Рівненській області за $185 тис. Можливий лізинг до 3-х років без комісій. Якщо ж ви маєте невелику ділянку, рекомендуємо підібрати відповідний мінітрактор.

 

 

 

Виробники