Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Заготувати корм для худоби допоможе мінітрактор з причепом.

Навіщо витрачати додатковий час на ручну працю, коли можна повністю механізувати своє приватне господарство? Так, одним із актуальних рішень сьогодні є мінітрактор, оснащений причепом - відмінний спосіб заготувати корм для худоби на зиму, доклавши мінімум зусиль та тимчасових витрат.

Заготувати корм для худоби допоможе мінітрактор з причепом.

«Немає сенсу використовувати важку техніку там, де можна обійтися малогабаритною», - скаже будь-який досвідчений фермер. Справді, якщо ви – власник невеликого приватного господарства та займаєтеся розведенням тварин, то для заготівлі корму на зиму ідеальним варіантом стане мінітрактор. Звичайно ж, обладнаний додатковим причепом для зручного транспортування косовиці.

Які бувають причепи?

Варто відзначити, що багато виробників навмисне додають у конструкцію марні з господарської точки зору модифікації, щоб штучно підвищити ціну і попит на свою продукцію.

Причепи ж заведено класифікувати за кількістю осей – від однієї до трьох. На кожну з них припадає одна пара коліс. Так, чим важче вантажі ви плануєте перевозити, тим більше осей має бути у причепі.

Оптимальний варіант – дві осі. Цього цілком достатньо транспортування кормових культур, навантаженням до 1500 кг.

Як вибрати причіп і не помилитись?

Як уже зазначалося вище, при виборі причепа потрібно акцентувати увагу на передбачувану вагу вантажу, що транспортується. Так, наприклад, обладнання впорається з вагою 1500 кг. Для перевезення кормових культур фермери також рекомендують звернути увагу на самоскильні причепи.

Декілька слів про самоскильні причепи. І не тільки.

  • Самоскидний причіп. Ідеальний транспортування сипких матеріалів, тобто. всіх кормових культур. Його головний плюс - функція автоматичного розвантаження, що в результаті економить ваш час і сили.
  • Бортовий причіп Ще один популярний вид навісного обладнання, що найчастіше використовується для перевезення контейнерів та іншого упакованого вантажу.

Підбиваючи підсумки, можна сміливо стверджувати: якщо ви поставили перед своїм мінітрактором завдання заготівлі корму для худоби, двоосьовий самоскидний причіп – оптимальний помічник у цьому.

Виробники