Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

"ДУКАТ Gold-6" виходить на ринок цієї осені

Літо закінчується, а в Миколаївському національному аграрному університеті (ННАУ) завершуються польові випробування ґрунтообробних агрегатів від одного з найбільших і найбільш відомих в Україні та за кордоном виробників сільгосптехніки «Лозівські машини».

 

"ДУКАТ Gold-6" виходить на ринок цієї осені

Зокрема, було протестовано ротаційну борону «ДИНАР» 2017 р. випуску та важкий дискатор серії «ДУКАТ GOLD» із шириною захоплення знарядь 6 м.

Остання пройшла перший етап перевірок наприкінці липня, другий зроблять у середині – другій половині серпня.

Але вже зараз експерти переконані у ефективності пристрою. Тож фермери країни зможуть придбати «золоту» борону восени цього року. 

Широкозахватна борона для великих завдань

Тяжка дискова напівпричіпна борона «ДУКАТ Gold» призначена для повноцінної передпосівної культивації 260+-сильним трактором цілини, пари чи ріллі після соняшника, кукурудзи або сидерації.

Ширина захоплення в 6 м оптимальна для виконання за один прохід кількох операцій:

  • Видалення та загортання залишків стерні на глибину 5 або 20 см для природного добрива;

  • Суцільного розпушування без перепусток завдяки шаховому розташуванню робочих дисків у батареях;

  • Утрамбування і розрівнюванню обробленої поверхні трубчастими котками, що прикочують, які, до того ж, формують легку зернисту структуру верхнього родючого шару.

Конструкція робочих знарядь борони передбачає високі навантаження на швидкості до 10 - 17 км/год, а пружні зубні стійки з легкістю руйнують навіть грубі стебла, ідеально повторюючи рельєф.


 

Виробники