Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Використання мототрактора підвищує ефективність обробки землі

Використання мототрактора підвищує ефективність обробки землі

Зростання фермерських господарств в Україні зумовлене збільшенням цін на продукти, але не кожен фермер швидко виходить на прибуток. Основні витрати приватника - це витрати на обробку землі, адже тут не обійтися мотикою і доводиться закуповувати техніку. Підвищують ефективність обробки землі мототрактори, які коштують дешевше за звичайні трактори і не вимагають великих витрат на обслуговування.

Переваги мототрактора

Купувати потужну техніку фермеру не з руки, адже вона окупається лише за наявності великих площ сільгоспугідь. Якщо земельна ділянка середня за площею, трактор непосильним тягарем ляже на бюджет фермера. Мототрактори – це техніка на базі мотоблоку, вона має достатню потужність для невеликої ділянки землі та недорого коштує. Така техніка швидко комплектується різним навісним обладнанням, тому може виконувати близько десятка робіт на фермерській ділянці.

У компанії Агротехніка можна купити мототрактор Зевс, Forte або Garden за прийнятною ціною. Для фермера вибір моделей техніки за потужністю та можливостями використання навісного обладнання, тому підібрати мототрактор можна під будь-які вимоги.

Ціна мототрактора на 30-50% нижча, ніж на звичайний трактор, при цьому його ефективність на ділянці фермера вища. Техніка підходить для обробки землі та обслуговування садових ділянок. До моторизованого трактора легко кріпляться сівалки, косарки та інше навісне обладнання, тому одна одиниця техніки замінять парк мотоблоків. За середньої потужності мототрактори мають невелику витрату палива, що є ще однією статтею економії для фермера. Термін експлуатації техніки досягає 20 років, що стосується її ремонту, його виконують у сервісному центрі під час дії гарантії або в найближчій до господарства майстерні.

Популярна модель Garden

Виправдав себе в роботі мототрактор GARDEN SCOUT T-12 DIF, який має потужність 12 кінських сил та мінімальну витрату палива. Техніка оснащується двокорпусним плугом і ґрунторізом із шириною обробки ґрунту 110 см. GARDEN SCOUT T-12 DIF має також:

  • Датчики олії та охолодження,
  • Блокування диференціалу,
  • Додатковий ЗІП та амперметр.

Відвідавши наш сайт, ви можете замовити GARDEN SCOUT T-12 DIF за найнижчою в Україні ціною і зробити хороший внесок у підвищення ефективності фермерського господарства. Також на сайті компанії Агротехніка інші мототрактори від відомих виробників. При утрудненнях менеджер підбере оптимальну модель техніки для конкретних видів робіт, і ви не витратите жодної гривні на ресурс, який не буде затребуваний.

Використовуйте сучасну техніку для обробки землі та отримуйте більше прибутку від роботи свого фермерського господарства.

Виробники