Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

ХТЗ виходить на виробничий рівень 80 – 150 тракторів на місяць

Харківський тракторний завод запланував випуск із конвеєра 800 сучасних універсально-просапних апаратів ще до кінця 2018 р.

 

ХТЗ виходить на виробничий рівень 80 – 150 тракторів на місяць

На даний момент підприємство повністю забезпечене замовленнями, 300 із яких найближчим часом розійдуться на внутрішньому ринку, а 500 – надійшли з-за кордону. Проте потужностей заводу вистачить і на більше, заявляють представники компанії на сторінці Ukraine Now у Фейсбуку.

800 машин на рік - далеко не межа

Лінії ХТЗ поступово збільшують цехове виробництво. Якщо 2016 р. завод практично повністю припинив існування, то зараз він виробляє щонайменше 80 тракторів на місяць.

Максимальний місячний показник продуктивності складає 180 одиниць техніки.

Тракторна продукція українського бренду користується попитом у таких великих сільськогосподарських країнах, як Вірменія, Молдавська Республіка, Казахстан, Білорусь, Польща, Болгарія, Нова Зеландія тощо.

Подібні здобутки є першими результатами програми реформ 2018/2019 рр., спрямованих на оновлення технопарку та повне переобладнання приміщень за останнім словом техніки.

Чим здивують харків'яни потенційних покупців?

На виставці AgroExpo 2018, що відбулася 25 - 26 вересня, «Харківський тракторний завод», крім іншого, презентував три новітні розробки:

  • ХТЗ-243К.20 – потужний сільськогосподарський агрегат, створений на базі легендарної моделі Т-150К. 6-циліндровий двигун обладнаний системою впорскування Common Rail номінальною потужністю 250 л. с., він екологічний та витрачає мінімум палива. Трактор оснащений посиленою ходовою частиною у вигляді здвоєних коліс;
     
  • ХТЗ-248К.20 – ще одна оновлена ​​версія Т-150 потужністю 240 л. с. Розробники повністю змінили гідравліку та навішування, а також систему очищення олії в КПП.
     
  • ХТЗ-181.20 – унікальний гусеничний трактор. У ході демо-показу він чудово показав себе на розмоклій після дощу стерні з усіма видами обладнання.

Усі машини ХТЗ комплектуються фірмовими двигунами та мають ергономічний дизайн.

 

Виробники