Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Зберігання мінітрактора в гаражі взимку

Хочете забезпечити зберігання мінітрактору в гаражі на зиму, але думаєте, як це зробити найбільш правильно? Наша стаття допоможе вам у цій справі.

Зберігання мінітрактора в гаражі взимку

Яким має бути гараж

Гараж має бути в першу чергу сухий, тому що проникнення вологи може пошкодити техніку. Також гараж має бути вентильованим.

Готуємо мінітрактор до зимівлі

Мінітрактор перед зимівлею потрібно оглянути, виявивши пошкодження кузова та усунувши їх. Двигун потрібно промити, а деталі на яких є антикорозійний шар вимагають оновлення цього шару.

Алгоритм консервації мінітрактору перед зимою

Мінітрактор потрібно спочатку промити, щоб бруд пізніше не примерз до кузова, також його потрібно обробити антикорозійними засобами, особливо ретельно місця які піддаються корозії.

Бак потрібно залити паливом, щоб забезпечити його від корозії і конденсату. Колеса краще обробити вапном, щоб надати гуму від тріщин на випадок сильних морозів. Зниження навантаження на амортизатори та підвіску шляхом підняття мінітрактора на стенд – взагалі ідеальне рішення.

Також краще обробіть транспорт отрутою від щурів, про всяк випадок.

Підсумки

На цьому варто закінчити статтю, в ній ви змогли прочитати основні корисні поради щодо підготовки до консервації мінітрактора на зимовий період, поради щодо того, яким має бути гараж. Сподіваємось, стаття була вам корисна.

 

Виробники