Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

ТОП-5 навісного обладнання для мінітрактору

Мінітрактор – незамінний помічник на сільськогосподарських та присадибних ділянках. Завдяки можливості використання різного навісного обладнання функціонал техніки значно розширюється. У цій статті ми сформували невеликий рейтинг такого обладнання.

ТОП-5 навісного обладнання для мінітрактору

1 місце: плуги та культиватори

Основне призначення мінітрактора – підготовка землі до посівних робіт та зимівлі. Саме тому плуги та культиватори йдуть у стандартній комплектації багатьох моделей. Цей варіант навісного обладнання відрізняється розмірами та масою, тому його підбирають з урахуванням потужності техніки.

2 місце: сівалки, косарки, обладнання для обробки посівів

Цей варіант навісного обладнання особливо корисний, якщо ділянка має велику площу. Вручну його обробити буде важко. Крім того, косарки використовуються для догляду за прибудинковою територією, наприклад для стрижки газону.

3 місце: ковші, лопати-відвали

Завдяки досить високій потужності та прохідності мнітрактор можна використовувати і в зимовий час. Представлене начіпне обладнання дозволяє очищати дороги та доріжки від снігу. Воно використовується дуже часто, особливо комунальними службами, і не посіло перше місце лише тому, що це не основна функція мінітрактора.

4 місце: щітки, розсіювачі

Це навісне обладнання використовується для обробки доріжок після очищення снігу. Щітки більш дбайливо обробляють поверхню, а розсіювачі дають можливість розсипати рівномірно реагенти, що запобігають утворенню льоду.

5 місце: причепи, напівпричепи

Використовуються для перевезення врожаю, сміття та ін. Дуже корисне обладнання, якщо ви плануєте заробляти на продажі продуктів, не доведеться наймати додатково транспорт для їх перевезення.

Мінітрактор переважно використовується для проведення сільськогосподарських робіт. Тому таку техніку купують переважно дачники та фермери. Але й комунальні служби вони використовуються не рідко.

Виробники