Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Навісне обладнання для збирання врожаю: топ-5 пристроїв

Використання сучасного мінітрактору в сільському господарстві дозволяє значно полегшити процес збирання врожаю. Така машина використовується в парі з багатьма видами навісного обладнання. Саме про останнє і поговоримо.

 

Навісне обладнання для збирання врожаю: топ-5 пристроїв

 

Огляд топ-5 самого використовуваного навісного обладнання

Отже, що ж потрібно для сільськогосподарської техніки, щоб швидко, ефективно та безпечно зібрати врожай та заготовити корми? Розглянемо топ-5 найпоширеніших інструментів, які застосовуються фермерами:

  • Механічна картоплекопалка дозволяє значно полегшити збір картоплі у великих обсягах. Крім того, інструмент робить це максимально дбайливо.

  • Вібраційна картоплекопалка - відрізняється за принципом дії від попередньої навішування. Леза інструменту постійно вібрують, що дозволяє викидати коренеплоди та ґрунт на поверхню. Ця навішування має свої недоставки, наприклад нею не можна користуватися на зарослій травою грядці.

  • Чеснококопалка - працює за схожим з попередніми інструментами принципу, а також швидко, дбайливо і безпечно збирає часник.

  • Роторна косарка - ідеальне навісне обладнання для заготівлі кормів, яке має велику продуктивність. Рекомендується застосовувати цю наважку на рівній поверхні.

  • Сегментна косарка - відрізняється маневреністю і ідеально підходить для скосу навколо кущів та дерев.

Варто відзначити, що багато видів картопляних копалок можна використовувати і для збирання інших культур.

Також до навісного обладнання для збору врожаю слід віднести причепи. Вони відрізняються своєю вантажопідйомністю і дозволяють перевозити ту саму картопля на невеликі відстані. Механізм виконання кузова може бути самоскидним або перекидним.

Вибір навісного обладнання 

При виборі навісного обладнання для збору врожаю необхідно вивчити технічні характеристики трактора та чітко визначитись із цілями. Параметри навішування та машини повинні співпадати, інакше ефективність роботи буде значно знижена.

 

Виробники