Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Відкриваємо бізнес у селі з весни

Весна - чудова пора для відкриття власної справи. Припустимо, у вас є присадибна ділянка з садом та городом, а це означає, що можна добре заробити на вирощуванні та продажу сезонних овочів. Крім того, культури можна вирощувати в теплиці та продавати їх напровесні.

Відкриваємо бізнес у селі з весни

Бізнес у селі — досить перспективна галузь, що слабко розвивається. При правильному підході та мінімумі вкладень можна зробити невелике домашнє підприємство, яке в майбутньому може перерости у повноцінне виробництво.

Що для цього потрібно?

Сільська місцевість передбачає не таку велику кількість варіантів для індивідуального підприємництва, проте є над чим подумати. Більшість проектів не вимагають вкладення величезного капіталу, наприклад вирощування картоплі. Схема проста: зорали землю, посадили картоплю, а восени зібрали врожай.

Бачите? Все просто і не вимагає величезних кредитів, які, до речі, не рекомендуються для сільськогосподарського бізнесу. Краще розвивати свою справу поступово. Керуючись прикладом картоплі, можна вирощувати інші культури, наприклад часник або зернові корми для худоби.

Все, що вам потрібно, це невелика ділянка (можна навіть до 1 гектара) та необхідне обладнання. Дачні ділянки вимагають скрупульозної, виснажливої ​​праці, яку можна автоматизувати за допомогою спецтехніки та навісного обладнання. Ви можете придбати недорогий міні або мототрактор та оснастити його:

  • плугом;
     
  • картоплесаджалкою;
     
  • копалкою;
     
  • косаркою і т.д.

 

Це значно полегшить вашу працю і зробить її ефективнішою.

Невеликі малопотужні трактори можна також використовувати для стрижки газону та прибирання сміття, пропонуючи свої послуги в селі та у прилеглих дачних селищах.

Вигода

Більшість варіантів бізнесу на селі — по суті прості стартапи, які потребують мінімуму. Безумовно, якщо хочете розвивати свою справу, може знадобитися будівництво приміщень, закупівля складнішої техніки, розширення ділянки тощо. Але почати з малого можна вже зараз, тим паче, що весняний сезон скоро.

Успіхів у починаннях!

 

Виробники