Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

5 способів заробити з мінітрактором

Мінітрактор – відмінний помічник в особистому господарстві, який має великий попит в агропромисловій, комунальній та інших сферах. Спецтехніка має низку переваг, серед яких практичність, функціональність та економічність. Крім того, коштує малогабаритний трактор набагато дешевше за своїх повнорозмірних побратимів.

5 способів заробити з мінітрактором

Якщо обладнати мінітрактор певними інструментами, він стане універсальною машиною, яка впорається з будь-яким завданням: від оранки та збирання врожаю до перевезення вантажів та збирання снігу.

Способи заробити з мінірактором

Невеликий бізнес

Найочевидніший спосіб. Маючи ділянку у кілька гектарів можна зайнятися вирощуванням картоплі та інших культур. Мінітрактор допоможе підготувати поле до посадки, посадити бульби, а потім швидко та ефективно їх зібрати. Крім овочевих культур, можна використовувати техніку для заготівлі кормів.

Допомога

Ви можете допомагати своїм знайомим, сусідам та родичам за певну плату. Такий підхід користується популярністю у більшості власників мінітракторів. Він вимагає жодних вкладень. Досить просто надати послугу комусь, наприклад, зорати город, очистити під'їзну доріжку від снігу, постригти газон і т.д.

Оренда

Більшість спецтехніки можна здавати в оренду, мінітрактор не виняток. Достатньо зробити невелику рекламу. Надалі вартість послуги можна збільшити, якщо вона матиме великий попит.

Перевезення вантажів

Сучасні мінітрактори можуть перевозити досить об'ємні вантажі, якщо обладнати їх причепами. Така послуга буде затребувана цілий рік.

Буксир

Дороги у сільській місцевості залишають бажати кращого. Власник мінітрактора може використовувати цей недолік на свою користь, допомагаючи автотранспорту, що застряг, вибиратися з бруду або снігу. Мінітрактор відрізняється великою прохідністю та без проблем впорається з цією роботою.

Розглянуті 5 способів не вимагають податкової участі. Більшість таких послуг можна розглядати як звичайну допомогу, а плату як винагороду.

 

Виробники