Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Foton Lovol: короткий огляд кабінників

Мінітрактор Foton Lovol — затребувана на українському ринку сільгосптехніка. Це якісні машини з Китаю, які оснащені всім необхідним для комфортної роботи в аграрній, комунальній та будівельній сферах.

Foton Lovol: короткий огляд кабінників

Більшість моделей Foton Lovol обладнано великою опалювальною кабіною з вентиляцією. Саме про кабінників і йтиметься у статті.

Огляд моделей із кабіною

Foton Foton FT 244 HRXC — модель початкового рівня з колісною формулою 4x4 (передній міст, що підключається). Трактор обладнаний трициліндровим мотором KM385BT з рідинною системою охолодження та потужністю 24 к.с. Двигун працює у парі з реверсивною коробкою 8+8. Реверс дозволяє змінювати швидкісний режим без зупинки техніки.

Foton FT 354 HXC - трактор з регульованою колією та 35-ти сильним двигуном 4L22BT. Повний привід машини доповнюють гідропідсилювач керма та блокування диференціала. Вони роблять трактор більш прохідним та стійким. Технічні характеристики FT 354 HXC дозволяють проводити тривалу безперервну роботу незалежно від умов використання.

Foton SH-404-2 — одна з найрентабельніших моделей мінітракторів в Україні. Машина побудована на базі того ж двигуна, що й попередня модель, лише модернізованішого. Мотор із 40 к.с. справляється з важким наваженням і економно витрачає паливо. Регульоване сидіння водія робить роботу ще комфортніше.

Lovol 454 - трактор з новим мотором A495BT-140AC. Чотирьохциліндровий двигун (45 к.с.) із сучасною системою охолодження забезпечує безперервну роботу. Мінітрактор Lovol 454 c кабіною відрізняється великим кліренсом та демонструє відмінні показники витривалості.

Lovol Euro TB-504 - найпотужніша машина із сімейства Ловол. Двигун з 50 л. ефективно справляється з будь-яким завданням. Трактор оснащений потужною реверсивною КПП із дводисковим зчепленням. За високих показників продуктивності модель відрізняється порівняно невеликими габаритами, що дозволяє працювати йому поблизу паркану, дерев або житлового будинку.

Крім звичайної моделі з опалювальною кабіною, також є Lovol Euro TB-504 з кондиціонером, що дозволяє працювати навіть у найсильнішу спеку.

 

Виробники