Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Найкращий мінітрактор для комунальних служб

Сучасні мінітрактори чудово справляються зі своїми обов'язками на полі. Але застосовувати їх можна не лише у сільській місцевості. Малогабаритна спецтехніка ідеально підходить для комунальної сфери. Потужне навісне обладнання дозволяє: рити траншеї, перевозити сміття, облагороджувати загони, косити траву та багато іншого.

Найкращий мінітрактор для комунальних служб

Розглянемо чотири моделі від різних китайських виробників. Почнемо з найдешевшого.

Xingtai XT 220 NEW

Задньопривідна новинка цього року з трицліндровим 22-сильним двигуном. Мінітрактор оснащений електростартером та гарною оптикою. Головна перевага Сінтай XT 220 – економна витрата палива. У середньому модель витрачає 258 г/кВт.

Машина обладнана блокуванням диференціала, яке робить трактор стійкішим.

LOVOL 244 L

Трактор від компанії Foton Lovol – універсальна, повнопривідна машина, що працює на базі фірмового потужного дизеля. Двигун з 24 к.с. забезпечує чудові динамічні характеристики.

Нова технологія мотора дозволяє:

  • знизити рівень шуму та вібрації;

  • збільшити моторесурс;

  • продовжити термін служби.

Трактор оснащений повним приводом з переднім мостом, що підключається.

Jinma JMT 3244 HMN

Джинма JMT 3244 HMN - оновлена ​​версія моделі 3244, перевага якої полягає в оригінальній зовнішності. Машина виглядає дійсно стильно завдяки новим крилам та оптиці. Повнопривідний трактор відрізняється якісною збіркою та потужною коробкою передач з м'яким зчепленням.

Крім того, модель оснащена великими колесами та регулюванням колії.

DW 404 DR

Найдорожчий із нашого списку. Але продуктивність повністю відповідає ціні. Машина комплектується 40-сильним двигуном із якісним охолодженням. При цьому, середня витрата палива становить 252 г палива за кВт год.

Гідропідсилювач керма, великі колеса з ялинковим протектором та реверсивна коробка передач – все це забезпечує легку роботу на ділянці.

Ми розглянули 4 популярні трактори в комунальному господарстві. Кожен має свої особливості: дизайн, потужність, функціонал, прохідність тощо. Оптимальним та бюджетним вибором буде LOVOL 244 L. Це перевірена, збалансована модель, яка обладнана всім необхідним для комунальної роботи у місті.

 

Виробники