Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Переваги повнопривідних мінітракторів

Компактний мінітрактор – справжня панацея для малого агробізнесу. Він маневрений та економічний. Що ще потрібне аграрію? Але часто виявляється, що цього мало і власник хоче більшої функціональності. Для цього на ринку продаються повнопривідні машини.

 

Переваги повнопривідних мінітракторів

Безумовно, функціонал мінітрактору безпосередньо залежить від його комплектації. Відразу зазначимо, що машин із переднім приводом дуже мало. Техніка з 4x4 вигідно відрізняється від своїх монопривідних побратимів. Вона обробляє більшу ділянку та демонструє відмінну продуктивність.

Розглянемо ключові переваги повнопривідного трактора.

Прохідність

Повний привід краще справляється із перешкодами. Там, де звичайний трактор застрягне або просто не проїде, машина з колісною формулою 4x4 пройде без проблем. Крім того, вона відрізняється відмінною курсовою стійкістю..

Керованість

Повний привід задіяє відразу 4 колеса, а отже водій краще контролюватиме техніку. Тим більше, на таких тракторах зазвичай встановлюють гідропідсилювач керма, що позитивно позначається на управлінні

Підвищена тяга

Мінітрактор з повним приводом – більш тяговий варіант. Цьому також допомагає обтяжена конструкція, а чим вона важча – тим більше ваги може підняти. Це трохи впливає на витрату палива, але купівля трактора з переднім приводом, що підключається, вирішує проблему.

Маневреність

Контроль одразу двох осей дозволяє оператору здійснювати складні маневри. Мінітрактор із повним приводом спокійно розгортається у саду між деревами на складному ґрунті.

Трактор із повним приводом коштує дорожче. Але якщо ви плануєте експлуатувати його регулярно (зокрема і взимку) з купою навісного обладнання, краще переплатити. Так ви один раз вкладете кошти і вам не потрібно буде докуповувати ще одну машину за час.

 

Виробники