Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Найкращий мототрактор для приватної ділянки

Мототрактор - ідеальне рішення для невеликих ділянок. Багато українських фермерів давно зрозуміли, що сенсу у великій, громіздкій машині на 2-3 гектарах немає.

 

Найкращий мототрактор для приватної ділянки

Если вы раньше пользовались только мотоблоками, обратите внимание на мототрактора. Они стоят дороже, но предлагают более широкий функционал и большие возможности. Рассмотрим несколько мототракторов и выберем оптимальный вариант для небольших земельных угодий.

Forte MT-181-LT

Бюджетна модель з якісним збиранням. Машина оснащена 18-сильним двигуном з водяним охолодженням. Крім того, в тракторі присутня регульована колія і блокування диференціала. Якщо ваш бюджет обмежений, купуйте Forte MT-181-LT.

Файтер Т-20 LUX

Новинка 2019 року з регульованою задньою та передньою колією. Коштує трохи дорожче Forte, але оснащена потужнішим двигуном з 20 к.с. Крім того, мототрактор обладнаний коробкою передач з дводисковим зчепленням. Така КПП робить налаштування швидкісного режиму плавнішим і точнішим.

Булат Т-22

Аналогічний за ціною та технічними характеристиками попередньої машини. У мототракторі є планетарний диференціал, який зводить до мінімуму стирання покришок. Барабанні гальма підвищують безпеку керування технікою.

СКАУТ T-18 (GENERATION II)

Оновлений Скаут змінив дизайн і купив додаткові опції. Виробник значно посилив раму та обладнав модель вертикальним глушником нового типу. Великі колеса дають гарну прохідність.

Для приватного господарства найкраще візьміть Скаут T-18. Він хоч і коштує дорожче, проте пропонує більше можливостей. Завдяки потужному мотору та міцному шасі він може швидко обробляти угіддя площею 5 гектарів.

 

Виробники