Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Безпілотні мінітрактори – швидка реальність

Зараз у Китаї найкращі уми вже працюють над модернізацією сільськогосподарської галузі. Зокрема, відбувається активна розробка безпілотних мінітракторів, які могли б справлятися зі збиранням рисових полів без залучення важкої праці молодих людей.

Безпілотні мінітрактори – швидка реальність

Вже зараз уряд Китаю доручив у найближчі 7 років розробити спеціальний безпілотний трактор, який упорається з усіма важливими завданнями та вирішить проблему нестачі людського робочого ресурсу.

Інженери Zoomlion працюватимуть над розробкою безпілотників

Уряд Китаю доручив розробку нової технології TIAA (союз дистанційних технологій у промисловості). Зокрема, до цієї організації входять провідні інженери відомої китайської компанії Zoomlion. Мінітрактори та повногабаритні трактори останньої по праву стали найнадійнішими та затребуваними останніми роками в Україні. І, як виявилось. не марно. Можливо, вже найближчим часом ми побачимо безпілотні технології і в Україні.

Варто зазначити, що TIAA вже розробили прототип безпілотного трактора, проте ближнє зарубіжжя все ще чекає на його презентацію. Сподіваємося, незабаром вона таки станеться, а ми отримаємо справді важливу та сучасну технологію, яка дозволить вивести сільське господарство на абсолютно новий рівень.

До речі, великогабаритні безпілотні трактори вже презентували. Над їхньою розробкою працювали і в Європі, і США, і Росії. Однак серійне виробництво поки що не запущено, а нам залишається сподіватися, що найближчим часом це таки станеться.

 

Виробники