Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Ще раз про роботу магазину

Інтернет-магазин Агротехніка – зручний майданчик, де можна не тільки купити мінітрактор, мототрактор, мотоблок та додаткове навісне обладнання до них, але також отримати детальну інформацію про всю сучасну малогабаритну сільгосптехніку.

Ще раз про роботу магазину

Ми щодня працюємо на розвиток та покращення сервісу з погляду покупця, щосезонно оновлюємо асортимент продукції та намагаємось відповідати званню одного з найкращих магазинів сучасної сільськогосподарської техніки для саду, приватних господарств та комунальних підприємств. Нижче розповімо, як ми працюємо і чому так зручно з нами.

Проста навігація та швидка покупка

Робити покупки через магазин Агротехніка досить легко. Все, що треба – підібрати мототрактор чи мінітрактор за потрібними характеристиками. Спеціально для цього ми розробили систему фільтрів. Припустимо, якщо вам потрібен трактор з потужністю до 24 к.с., то одним натисканням кнопки ви отримаєте добір саме таких машин. Також є фільтр за вартістю.

Придбати потрібний трактор також легко. Можна заповнити простий електронній формі на сайті або по одному з телефонів, написаних вгорі. Тут вам відповість менеджер, який без проблем проконсультує щодо будь-якого профільного питання.

Режим роботи

Онлайн ми працюємо 24/7. Також готові відповідати на всі питання у месенджерах – Viber, WhatsApp та Telegram. Доставляємо оперативно в межах Києва та області – безкоштовно. За рештою території України вартість доставки обумовлюється в індивідуальному порядку з кожним клієнтом.

Зазначимо, що ми не приймаємо передоплат, щоб убезпечити своїх клієнтів від потрапляння до шахрайських схем. Тільки післяплата кур'єру зручним для вас способом.

Виробники