Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Shifeng 244: недороге вирішення сільськогосподарських завдань

Китайський виробник Shifeng випускає надійні та міцні машини, які відрізняються недорогою ціною. Для роботи на невеликому полі та в садах був створений компактний трактор Shifeng 244, про який і йтиметься.

 

Shifeng 244: недороге вирішення сільськогосподарських завдань

Особливості моделі

Модель характеризується чудовою продуктивністю на малих ділянках. Мінітрактор обладнаний потужним 24-сильним двигуном з водяним охолодженням. Двигун дозволяє працювати з важким наваженням і дає відмінну тягу.

Виділимо основні технічні складові моделі.

  • Повний привід. Колісна формула 4x4 підвищує прохідність та збільшує тягу.

  • КПП. Класична коробка забезпечує плавне налаштування швидкісного режиму, залежно від типу роботи.

  • Колеса. Великі колеса 16 та 24 дюйми роблять трактор стійким на м'яких поверхнях.

Крім того мінітрактор оснащений потужною оптикою і комфортним сидінням водія з регулюванням. Габарити та дзеркала заднього виду дозволяють безпечно пересуватися дорогами громадського користування.

Сфера використання

Мінітрактор Shifeng 244 розрахований практично на всі види робіт у сільському господарстві. Щоб розширити функціонал машини потрібно підключити до неї навісне обладнання. Плуг дозволить швидко обробити город, косарка заготовити сіно, а причіп транспортуватиме врожай.

Завдяки компактним габаритам трактор знайшов застосування в садівництві. Він легко протискується між деревами і може працювати в безпосередній близькості від будов та огорож. Shifeng 244 забезпечить якісний догляд за газоном та полив рослин.

Поєднання потужної начинки та сучасного дизайну припадуть до смаку багатьом українським фермерам.

 

Виробники