Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Xingtai XT 220 NEW: оптимальний мінітрактор для збирання картоплі

 Мінітрактор Xingtai XT 220 NEW - уособлення надійності, продуктивності та недорогої ціни. Машина легко впорається з більшістю сільськогосподарських і комунальних завдань.

 

 

Xingtai XT 220 NEW: оптимальний мінітрактор для збирання картоплі

Трактор агрегатується з потужним навісним обладнанням, у тому числі і функціональними картоплекопалками. Потужності 22 к.с. вистачає для швидкого збирання врожаю. Як додаткові функції в моделі присутні електростартер, повноцінна система освітлення і блокування диференціала.

Різновиди копалок для Xingtai XT 220 NEW

Зі спеціальним навісним обладнанням процес збирання картоплі відбувається набагато швидше. Крім того, фермер буде витрачати набагато менше сил.

Розглянемо основні види інструментів та їхню взаємодію з мінітрактором.

  • Універсальна (стрілчаста чи віялова). Найпростіший варіант для мінітрактора. Зовні нагадує лопату, до якої приварили лозини.

  • Вібраційна (гуркотлива). Більш складний пристрій із ґратами та колесами. Картопля з ґрунту потрапляє на «стіл», де за допомогою вібрації очищається від землі.

  • Транспортерні. Схожа на вібраційну, але замість гуркотливих ґрат, оснащена транспортерною стрічкою. Викопані бульби очищаються від грунту, що налип, завдяки руху по так званому конвеєру.

Кожен тип копалок розрахований певний рівень навантаження. Якщо хочете зберегти, візьміть універсальний варіант. Він ідеально впишеться у невелике дачне господарство. Для більших полів краще купити вібраційну або транспортерну копалку.

Збирання картоплі за допомогою Xingtai XT 220 NEW

Наважка підключається до трактора завдяки зчіпці та валу відбору потужності, що працює на швидкості 540 об/хв. Гідравліка мінітрактора побудована за принципом односторонньої дії.

Машина є оптимальною для роботи на полі площею до 10 гектарів. Завдяки малим габаритам та простому управлінню, модель відмінно маневрує на ділянці та може працювати поблизу парканів, будівель та дерев.

Xingtai XT 220 NEW - доступна та функціональна техніка. З нею збирання картоплі буде не тільки швидким, а й ефективним. Трактор, оснащений наважкою, заощадить сили та ресурси.

 

Виробники