Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Осінь, сільське господарство та мінітрактор

Осінь — одна з найгарячіших пір року для аграрного сектору. У цей період закінчується збирання врожаю, а ґрунт готується до весни. Від осінніх робіт залежить успіх весняної обробки поля та відповідно багатство майбутнього врожаю. 

Осінь, сільське господарство та мінітрактор

Щоб завершити всі важливі справи до настання холодів, вам знаходитиметься базовий набір навісного обладнання: копачка, саджалка, косила, причіп та обладнання для підживлення ґрунту.

Садові та городні роботи

Виділимо ключові роботи на ділянці восени:

  • Збір врожаю та кормових культур;
     
  • Посадка озимих;
     
  • Обробіток ґрунту;
     
  • Внесення добрив.
  • Транспортування вантажів за допомогою причепа

 

Копати картоплю, буряки та моркву на ділянці в кілька гектарів зручніше за допомогою навісної картоплекопалки. Універсальний інструмент дозволяє швидко і без зайвих фізичних витрат зібрати городні культури.

Щоб заготувати корми на зиму, вам знадобиться косарка. Після покосу сіна його потрібно зібрати і проворушити. Для цього можна використовувати традиційні граблі або начіпні. Другі суттєво полегшать завдання.

Щоб заощадити час і нерви, застосовуйте чеснокосаджалку. Вона допоможе швидко засіяти поле часником. Підзимові посадки вимагають менше догляду та починають плодоносити раніше ярих культур.

Щоб отримати готовий до посадки культур ґрунт, краще підготувати його з осені. Для цього вам знадобиться плуг та мульчувач. Перший допоможе зорати поле, а друге подрібнити пожнивні залишки. Після подрібнення утворюється захист ґрунту від випаровування та промерзання.

Внести добрива допоможуть спеціальні розкидачі. Вони відрізняються ціною та конструкцією, але виконують одну функцію.

Також вам знадобиться причіп, для транспортування врожаю, сіна та ін.

Вибір трактора

Для обробки поля 10-12 гектарів вам вистачить 20 або 24-сильних мінітракторів. Не зайвим буде наявність блокування диференціала та гідропідсилювача керма. Вибирайте універсальну просапну модель із валом відбору потужності, який необхідний для роботи навісного обладнання.

Якщо вам потрібен якісний трактор для робіт восени, придивіться до китайських машин: Lovol 244 Lux, Xingtai XT 220, DW 244 ATM та Orion RD 244.

 

Виробники