Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Мульчер для мотоблоку або як ефективно боротися з бур'янами

Сучасне навісне обладнання для мотоблоку може творити справжні дива, полегшуючи тяжку працю на 100%. Так, одним з найпопулярніших і популярних наважок залишається мульчер, за допомогою якого можна легко усувати бур'яни, готувати цілинну землю для розробки, а також подрібнювати залишки.

Мульчер для мотоблоку або як ефективно боротися з бур'янами

Мульчер – дуже зручне навісне обладнання, яке в тандемі з мотоблоком може механізувати сільськогосподарську роботу якомога більше. Розглянемо докладніше всі переваги та особливості технологічного мульчування.

Де використовувати мульчер? 

Мульчер використовується для подрібнення наземних залишків багаторічних та однорічних рослин, дрібних чагарників та інших невеликих рослин. Він дуже зручний у садово-парковій зоні, де потрібно акуратно обробити міжряддя, створюючи акуратну, рівну поверхню. Також із ним комфортно у полі. Особливо, якщо необхідно позбутися від залишків потиснутих зернових культур.

Нарешті, мульчер незамінний, якщо ви плануєте обробляти цілинні землі. З його допомогою можна легко підготувати ґрунт для подальшої оранки.

Мульчер чи косарка?

Багато фермерів вважають за краще купувати косарки. Проте, мало хто знає, що мульчер має вагомі переваги в порівнянні з останніми.
  • исока швидкість роботи дозволяє в 2 рази швидше справлятися з бур'янами, виконувати косо трави і бур'янів.
  • Пристрій одночасно скошує траву та подрібнює. Завдяки цьому відпадає потреба прибирати залишки скошених рослин.

Таким чином, мульчер – досить функціональне обладнання, яке стане у нагоді не тільки професійним фермерським господарствам, але й зможе з легкістю полегшити власникам приватних територій.

 

Виробники