Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Порівняння-огляд мінітракторів Булат 254 lux та DW 244 АНТ

Порівняння-огляд мінітракторів Булат 254 lux та DW 244 АНТ

Кінець зими означає початок проведення сільськогосподарських робіт. А значить настав час задуматися, що робити з технікою. Наприклад, орендувати трактор або купити мотоблок.

Але якщо ваша ділянка досить невелика для трактора, але його площа велика для мотоблока, то вам варто знайти золоту середину.

Цією золотою серединою може бути мінітрактор або мототрактор. Мінітрактор більше підійде для ділянок від 10 гектарів. І сьогодні ми поговоримо саме про них.

Мінітрактор – золота середина

Мінітрактор це як повноцінний трактор, тільки в маленькому корпусі. Але це не означає, що спектр їх робіт менший, ніж у трактора. Це зовсім негаразд. Мінітрактор володіє всім тим функціоналом, що і трактор, просто потужність його менша.

Переваги мінітрактору

Ви можете обробляти їм землю, збирати врожай, сіяти та удобрювати. На нього можна прикріпити різноманітне навісне обладнання, і тоді спектр його робіт збільшиться.

Основна перевага мінітрактору це його маневреність. Він здатний обробляти компактні ділянки, при цьому не зачіпаючи перешкод.

Ще одна їхня перевага — ціна. Ця техніка, на відміну повноцінного трактора, швидко окупається.

Якщо ви вже задумалися над купівлею мінітрактора, то давайте розглянемо на конкретних прикладах. Одні з найбільш ходових моделей на українському ринку – це Булат 254 Lux і DW 244 AHT.

Булат 254 Lux

Почнемо із моделі Булат 254 Lux.

  • Модель оснащена трициліндровим дизельним двигуном із потужністю 25 кінських сил.
  • Щоб двигун служив довше і радував своєю продуктивністю, він оснащений охолоджувальною системою водного типу. До того ж, це не дозволяє двигуну перегріватись під час інтенсивних робіт у спекотний сезон.
  • Щоб управління було комфортним, техніка була оснащена гідропідсилювачем керма. Тепер, щоб розгортатися не треба докладати особливих зусиль.
  • Коробку передач теж слід виділити – 3+1х2 – саме через це техніка не ковзає. За рахунок блокування диференціала колеса можна блокувати.
  • Особливий малюнок на колесах проводить зчеплення із землею.
  • Щоб мінітрактор був функціональнішим, до нього можна прикріплювати навісне обладнання. До цієї моделі підійде як українське, так і обладнання виробників Росії, Білорусії та Китаю.

Слід виділити доступну ціну цієї моделі - вона доступна для будь-якого фермера і окупитися за лічені сезони.

Давайте розглянемо сильні сторони іншої моделі, а потім порівняємо їх характеристики.

DW 244 AHT

Модель, варта уваги – це DW 244 AHT

Що стосується її характеристик, то вони не поступаються попередньою моделлю. І зараз ви самі в цьому переконаєтесь.

  • На моделі встановлено потужний трициліндровий дизельний двигун із потужністю 24 кінські сили;
  • Щоб мінітрактор працював однаково добре як за нормальної температури, і у спеку, він оснащений водною системою охолодження. Вона не тільки покращує роботу двигуна, а ще й запобігає його поломкам.
  • Коробка передач – механічна. Схема зчеплення - (4 +1) х2.
  • Завдяки повному приводу задіяні всі 4 колеса - завдяки цьому забезпечується висока прохідність мінітрактора на важких ґрунтах з перешкодами.
  • Крім того, зчеплення з ґрунтом досягається за рахунок розміщених передніх та задніх вантажів.
  • До моделі можна прикріплювати навісне обладнання різних виробників. Як українських, так і російських, білоруських та китайських, воно все працюватиме однаково добре.
  • Щоб навісне обладнання краще видно в темний час доби, на правому крилі є фара для його освітлення.

Як визначитися із вибором?

Ми можемо зробити висновок, що обидві моделі хороші, і якщо ви замислитеся вибирати між ними, то варто порівняти їх ціну. Також ми рекомендуємо вам подивитися на техніку наживо: спробувати посидіти на тому тракторі, порівняти, на якому з них вам буде комфортніше.

Де купити мінітрактор?

Купити мінітрактори цих моделей за вигідною ціною можна в магазині Альянс-Агро Техніка. Ми надаємо тільки якісну та сертифіковану техніку. До того ж, ми доставимо вашу покупку безкоштовно до будь-якого населеного пункту України.

Виробники