Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Як вибрати квадроцикл для дорослих

Як вибрати квадроцикл для дорослих

Невеликий чотириколісний транспорт популярний не один десяток років. У ньому поєднуються найкращі елементи мотоцикла, трактора та всюдихода. До речі, прохідність є ключовою перевагою цієї техніки. Ліс, гори, болотиста місцевість, пісок та інші складні ділянки: квадроцикл дозволяє пересуватися по будь-якому бездоріжжю.

Квадроцикл - доступний і зручний спосіб пересування для дорослих. Особливо якщо правильно його вибрати. Крім того, він буде вірним помічником на ділянці і дозволить прокотитися з вітерцем.

А якщо не знаєте, який вибрати квадроцикл для сільського господарства, полювання чи екстремальної їзди, то ми допоможемо вам.

Які види квардів для дорослих можна вибрати на ринку?

Мотовсюдихід ділиться на кілька видів. Розглянемо їх докладніше.

  • Спортивні. Використовуються для змагань та гонок з бездоріжжя. Вибрати «спортсмена», означає отримати потужний мотор, легку конструкцію і незалежну підвіску.
  • Туристичні. Розраховані на тривалі мандрівки. Вибрати туристичний варіант варто для комфорту. Зазвичай ці «красені» оснащені повним приводом і роздавальної КПП.
  • Утилітарні. Ці квадри для дорослих створені для господарства. З ними зручно збирати врожай та об'їжджати свою земельну ділянку. Утилітарний тип квадроциклів варто вибрати, якщо вам потрібен місткий багажник та великі колеса.

Для виконання господарських операцій краще вибрати практичний варіант із об'ємом двигуна від 500 куб. див. Обов'язкові фаркоп та лебідка. А якщо вам потрібен залізний кінь для полювання та риболовлі, то придивіться до моделей, які доповнені колесами з високим протектором та об'ємним багажником, щоб перевозити видобуток було зручно.

Вибрати мотовсюдихід для дорослих: на які параметри дивитися насамперед?

Багато хто, коли хочуть вибрати мотовсюдихід для дорослих дивляться лише на ціну та зовнішній вигляд. Однак не варто забувати, що ця техніка призначена для надання допомоги у господарстві та отримання задоволення від їзди.

Розглянемо ключові характеристики, які допоможуть визначитись, який квадроцикл вам потрібен і зробити правильний вибір.

Максимальна швидкість

Утилітарні квадроцикли для дорослих здатні розганятися до 90 кілометрів на годину. Цього вистачить для роботи та швидкого пересування різними дорогами. Якщо хочете вибрати варіант якнайшвидше (120-130 км/год), купуйте спортивні моделі.

Потужність

Найпоширеніші моделі оснащені 500-кубовим двигуном, що видає до 40 кінських сил. Цього достатньо для активного відпочинку та господарських потреб. Якщо вам потрібен екстрим, то краще вибрати 80-стильний мотовсюдихід від 700 кубів.

Витрати палива

Середньостатистичний квадроцикл для дорослих витрачає близько 10 л палива на 100 км. Витрата залежить від швидкісного режиму, поверхні та головне - від навичок водія. Тому визначтеся, в яких умовах буде експлуатуватися мотовсюдихід, а потім робіть вибір.

Габарити

Потрібна невелика легка техніка для однієї людини? Найкраще вибрати модель вагою до 200 кг. А для полювання, тривалих прогулянок, туризму та їзди вдвох, купуйте 300-кілограмовий варіант.

Квадроцикл для дорослих: вибрати виробника

Якщо ви хочете вибрати недорогий мотосюдихід для полювання, городу або інших потреб, то рекомендуємо придивитися до техніки з Японії або Китаю. Японські квадроцикли славляться високою якістю та надійністю. Але їх ремонт і обслуговування часто влітає «у копієчку».

А який квадроцикл взяти задля економії? Рекомендуємо зупинити вибір на китайських моделях. Сьогодні ця техніка може скласти конкуренцію аналогам з інших країн.

До речі, за виробництва китайських квадрів для дорослих, за основу береться саме японська техніка. В результаті отримуємо надійний якісний мотовсюдихід за невеликі гроші.

Пам'ятайте, якщо хочете вибрати підходящий варіант, не потрібно дуже економити. Але й переплачувати за навороти, які вам не знадобляться, також не варто.

Попит на мотовсюдиходи постійно зростає. Виробники пропонують великий асортимент різноманітних моделей для полювання, господарювання та екстриму. Але тепер ви знаєте, як вибрати квадроцикл, який задовольнить усі ваші потреби. А якщо вдумливо підійти до покупки і вчасно обслуговувати мотовсюдихід, то він служитиме вам вірою і правдою багато років.

Залишились питання? Зверніться до офіційних дистриб'юторів. Вони допоможуть вибрати і докладно розкажуть про переваги моделі. Хай щастить.

Відгуки по статті
средній рейтинг: 5  відгуків: 2
    • 5
    • 06.12.2021
    • Гость
    hospice-life.com.ua
    • 5
    • 06.12.2021
    • Гостя
    норм
Виробники