Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Плуг для мотоблоку або ефективне обробіток ґрунту

Ми глибоко впевнені, що кожен фермер знає про переваги механізованого господарства. Ще б пак, адже сучасна техніка дарує по-справжньому величезні можливості. З нею ви можете виконувати більше роботи за менший час. Ефективно та зручно.

Плуг для мотоблоку або ефективне обробіток ґрунту

Сегодня предлагаем обсудить самое популярное навесное оборудование для обработки почвы, которой идеально подойдет для мотоблоков, а именно – плуг.

Традиційна обробка плугом

Варто відразу зазначити, що оранка землі мотоблоком – один із найпопулярніших видів приватної сільськогосподарської діяльності. Звичайно, цей процес складно назвати швидким, проте навіть найпотужніший мотоблок здатний забезпечити якісну обробку ґрунту.

Через малу потужність, як правило, використовуються однокорпусні плуги. Рідше – двокорпусні. Однак для більш якісної роботи вам знадобиться додатково придбати ґрунтозачепи та обтяжувачі. Це важливо, в першу чергу, для запобігання пробуксування мотоблоку, а також забезпечення впевненого руху техніки поверхнею землі.

Варто розуміти, що обробка грунту мотоблоком – процес досить складний, а тому не полінуйтеся заздалегідь озброїтися багажем теоретичних знань про роботу з плугом.

Що треба знати?

Отже, існує два простих правила для мотоблочного плуга, дотримуючись яких ви зможете виконувати роботу максимально ефективно.

  1. Поставтеся серйозно до вибору навішування. Як показала практика, класичні, стандартні плуги, що часто йдуть у комплекті з мотоблоком, мають багато марних функцій, у той час, як свою основну роботу виконують не так якісно, ​​як мали б. Тому подбайте про покупку більш ефективного обладнання.
  2. Налаштуйте плуг перед роботою. Встановіть мотоблок на підставки та намагайтеся заздалегідь відрегулювати глибину оранки. Пам'ятайте, що плуг повинен бути строго перпендикулярно оброблюваної поверхні – стежте за цим.

Щоб забезпечити рівний прохід під час першої борозни, використовуйте орієнтири – лінію, накреслену спеціальним маркером або шнур.

Дотримуючись простих рекомендацій, враховуючи всі особливості обладнання, ви зможете збільшити ефективність роботи, полегшити собі життя, а свій город зробити справді акуратним та показовим.

Виробники