Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Мінітрактор б/у: чи варто ризикувати?

Кожен другий фермер рано чи пізно замислюється про повну механізацію власного господарства. І є логічне пояснення – приваблива перспектива виконувати більший обсяг робіт за менший відрізок часу.

Мінітрактор б/у: чи варто ризикувати?

Однак ціни на сучасну сільськогосподарську техніку іноді здаються непомірно дорогими. Саме тому багато хто замислюється про купівлю б/в мінітракторів. Спробуємо сьогодні зрозуміти, чи добре це рішення, чи навпаки, не варто ризикувати.

Корисні поради від фахівців

Безперечно, мінітрактор - приваблива можливість заощадити. Однак варто розуміти: коштує від дешевше, але так само не дешево. Але це – питання індивідуальне. Ми пропонуємо поглянути на ситуацію під кутом різних аспектів.

  • Як і з будь-якою технікою, з б/в мінітракторами можуть виникати певні проблеми. На відміну від моделей, куплених в офіційних магазинах, «старі» не підлягають гарантійному ремонту, а тому й обслуговування може влетіти в копійчину.
  • Уживані мототрактори надаються без інструкції. Звичайно, це не велика проблема, якщо ви мали певний досвід роботи з подібною технікою. Однак, якщо ви новачок, це може викликати деякі труднощі.
  • Нарешті можуть виникнути проблеми з навісним обладнанням: ви можете придбати техніку без «рідних» наважок, а моделі для інших мінітракторів не завжди підходять.

В цілому, вирішуючи купувати б/у мінітрактор, постарайтеся уважно зважити всі «за» і «проти». Фахівці ж рекомендують купувати пристрої в офіційних магазинах: з гарантією, сервісним обслуговуванням, технічною підтримкою та рідним навісним обладнанням.

Виробники