Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Нові трактори Shifeng полегшують господарювання

Як тільки мова заходить про сільське господарство, багато хто згадує важку ручну працю, багатогодинні виснажливі роботи в полі і постійну втому, що супроводжує фермера щодня.

Нові трактори Shifeng полегшують господарювання

Але варто розуміти, що сучасне господарство – це величезні можливості зробити працю набагато приємнішою, причому в рази збільшити кінцевий результат. Безглуздо не користуватися новими технологіями, коли вони існують. Чи не так?

Так, одним із найпопулярніших способів механізації господарства стали зручні малогабаритні трактори. І сьогодні ми поговоримо про одну відому лінійку – мінітрактори Shifeng.

Трохи про компанію

Компанія Shifeng Group була заснована далекого 1993 року. За більш ніж 20 років активної діяльності вона змогла стати провідним виробником сільгосптехніки не тільки на батьківщині, в Китаї, але й далеко за його межами, поширившись у всьому світі.

Сьогодні Shifeng Group - це компанія, що стрімко розвивається, кількість співробітників якої вже перетнула позначку в 30 000 осіб. 5 промислових парків, понад 335 га площа заводів, 13 відділень та лабораторій, які відповідають за якість та відповідність продукції світовим нормам: це – справді гігант сучасної промисловості.

Трактори Shifeng

Компанія виробляє триколісні вантажні автомобілі, низькошвидкісні навантажувачі, електромобілі, комбайни, двигуни, шини та іншу спеціалізовану продукцію. Проте своєю чудовою репутацією виробник завдячує тракторам. Саме ця техніка стала швидко скуповуваною, тим самим принісши виробнику небувалий успіх.

І справді, малогабаритний трактор Shifeng – це надійна та сучасна техніка, яка покликана стати справжнім помічником у веденні господарської діяльності будь-якого рівня складності.

Так як виробник ретельно стежить за своєю продукцією, то покупцю не доводиться переживати про якість шин, комплектуючих деталей, міцності корпусу та працездатності внутрішнього механізму. Перед реалізацією техніка проходить численні випробування, які гарантують її повну справність.

З трактором Shifeng Group можна здійснювати надзвичайно багато завдань..

  • Забирати сніг узимку, розчищати території від забруднень, дрібних гілок;
  • Виконувати покіс трави та заготовляти кормові культури для свійських тварин;
  • Надавати повноцінний догляд садово-парковій зоні;
  • Проводити сезонні польові роботи (обробляти землю, висаджувати овочі та сіяти зерно, збирати врожай, доглядати міжряддя) та багато іншого.

Shifeng – це, безперечно, виклик важкій праці. Маючи в арсеналі подібний трактор, ви назавжди зможете забути про складні польові та садово-паркові роботи. Праця задоволення і результативність – головні принципи взаємодії з тракторами від Shifeng Group.

Виробники