Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Мінітехніка Garden Scout – лідер українського ринку

Сучасна аграрна сфера величезна та постійно розвивається. Щорічно з'являються технічні новинки, що так чи інакше допомагають фермерському господарству стати максимально продуктивним, технологічним та механізованим.

Мінітехніка Garden Scout – лідер українського ринку
Однією з таких новинок стала компанія Garden Scout, мінітрактори та мотоблоки якої відразу ж зайняли свою нішу в сучасному сільському господарстві. З чим пов'язаний такий успіх? Пропонуємо розібратися.

Функціональність та продуктивність

Виробники неодноразово зазначали, що роблять, насамперед, ставку на функціональність техніки. Тобто. хороший мототрактор повинен виконувати максимальну кількість робіт – бути помічником у полі, на садово-парковій території, будівництві, у міжсезоння та взимку.

Таким чином, техніка Garden Scout змогла стати тим самим продуктивним помічником, який готовий впоратися з величезною кількістю завдань. Цікаво, що компанія виробляє широкий вибір фірмового навісного обладнання до своїх пристроїв.

Просте обслуговування

Запчастини тракторів Гарден Скаут китайські, тому у разі поломки ремонт обходиться в копійки, а деталі завжди доступні.

Примітно, що техніку потрібне мінімальне обслуговування для правильного функціонування: користувачеві достатньо стежити за рівнем рідин у баках і вчасно здійснювати їх заміну та заміну інших витратних матеріалів.

Зручність та комфорт

Керувати тракторами легко. Навіть якщо у власника нового мінітрактора не було аналогічного досвіду, він упорається без жодних проблем.

Також виробники заморочилися з додатковим комфортом оператора під час роботи: м'які крісла, поручні безпеки, датчики на панелі приладів та багато іншого.

Нарешті, всі мототрактори Гарден Скаут коштують відносно дешево. І все це за дуже гідної якості. Можливо саме це, а можливо все в комплексі і спричинило надзвичайну популярність тракторів в Україні та за її межами. Сьогодні з упевненістю можна сказати, що Garden Scout – безперечний лідер на українському ринку сільськогосподарської техніки. 

 

Виробники