Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Мототрактор Garden Scout Т-15 та його основні характеристики

 Фермерське господарство, на якому зосереджені різні культури, що вирощуються, навряд чи зможе довго проіснувати, якщо не обробляти його компактним трактором, що має регульовану колію. Таким пристроєм можна назвати мототрактор під назвою Скаут Т-15. Він вважається вкрай компактним по відношенню до звичайного трактора, але більш зручним у роботі, якщо порівнювати його навіть з потужним мотоблоком. У той же час для нього характерна універсальність, оскільки є можливість оснастити його змінним навісним обладнанням.

Мототрактор Garden Scout Т-15 та його основні характеристики

Вищеописаний механічний пристрій є новою моделлю трактора, що має безліч доробок від перевіреної та доопрацьованої компанії Garden Scout. Цей трактор оснащений оновленим мотором ХТ15, що має рідинне, самоцеркулююче охолодження, завдяки чому він став потужнішим. Серед важливих переваг варто виділити такі:

  1. Встановлення гарного генератора, за допомогою якого можна заряджати акумулятор.
  2. Встановлює піддон зливної пробки, що спростило процес зливу відпрацьованого масла.
  3. Рідкісне охолодження, представлений конденсатор, а також електричний стартер.
  4. Непогана номінальна потужність двигуна із 15 кінськими силами або 11.03 кВт.

Багато хто бажає купити мототрактор Garden Scout T-15, оскільки його кабіна є відкритою, а також транспорт без проблем доповнюється навісом, що гарантує захист у спекотну літню погоду. Він створювався на основі дуги безпеки, що значно покращує конструкцію. Машина також оснащена повноцінною приладовою панеллю, що включає елементи за типом електронного амперметра, датчика масляного тиску в моторі, а також термометра охолоджуючої рідини.

Саме плюси мототрактор Garden Scout T-15 змушують багатьох купувати цю модель, яка відрізняється високою прохідністю, що забезпечує колісну ходову частину. Універсальною цю модель можна назвати через високий кліренс і встановлену гідравлічну систему, що управляє обладнанням навісного характеру. Специфіка гідросистеми полягає у її двовекторності, тому можна застосовувати відразу кілька типів обладнання навісного типу. Нерідко за один прохід цей мототрактор виконує покос трави і відразу ж прибирає її такими інструментами як коса та граблі.

Особливості трансмісії, гідравліки та інші плюси

Серед трансмісійних особливостей варто виділити такі:

  1. Змінився важіль перемикання передач таким чином, що наразі відсутні проблеми, що стосуються одночасного включення двох передач.
  2. Можна виконувати регулювання ширини колії від 80 до 125 сантиметрів передніх та задніх коліс.
  3. Модель оснащена важелем розблокування диференціала коліс (є фіксація її).

Вибрати мототрактор Garden Scout T-15 варто як мінімум через його підйомний механізм, оскільки дана модель включає гідравлічний насос, що дозволяє розподіляти передній і задній гідроциліндри. Завдяки такій модернізації можна буде здійснювати роботу одразу із заднім та переднім навісним обладнанням (не потрібно буде постійно заново підключати шланги). Природно, майстри також врахували мету підйомного механізму та встановили її в середину механізму підйому, завдяки чому зменшилося навантаження на шестірні та інші елементи.

Великий вибір мототрактор пропонується в спеціалізованих інтернет-магазинах, де можна швидко ознайомитися з різними моделями і зробити вибір на користь кращого варіанту, що відповідає клієнтським вимогам та запитам.

Виробники