Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Що потрібно знати про японські мінітрактори?

 

Що потрібно знати про японські мінітрактори?

Власники сільгосптехніки з усього світу дуже цінують японські мінітрактори. Ще б. Вони зручні в експлуатації, відрізняються високим рівнем надійності та продуктивністю. Крім того, більшість виробників встановлюють доступні ціни на свої пристрої.

Так чи інакше, але з японським мінітрактором можна виконувати повний цикл польових та комунальних завдань на обмеженому просторі.

Особливості японських мінітракторів

Усі малогабаритні трактори японського виробництва відрізняються якісними підвісками та економними двигунами дизельного типу, які також оснащені ефективними системами охолодження. Саме завдяки останнім техніка працює справно тривалий період.

Усі пристрої грамотно спроектовані. Їх легко компонувати з різним навісним обладнанням:

·      Сівалки;

·      Плугами;

·      Копалками;

·      Культиваторами;

·      Навантажувачі;

·      ВІдвалами та іншими.

Все це дозволяє мінітракторам бути дійсно ефективними в умовах сучасного сільського господарства. Вони однаково корисні для обробки землі, посадки овочів та посіву зерна, збирання врожаю, розчищення снігу та перевезення вантажів на різні відстані.

Мінітрактори компаній Kubota, Iseki, Mitsubishi, Yanmar або Shibaura – це пристрої з завжди високою якістю складання, яка в рази перевершує моделі вітчизняного виробництва.

Вони однаково підходять як для комунальних сфер громадського призначення, так і для приватних фермерських господарств.

Виробники