Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

ДТЗ – український виробник, якому довіряють

Торгова марка ДТП за роки свого існування на українському ринку стала буквально синонімом надійності та якості. Мінітрактори, що випускаються під егідою компанії, можна знайти буквально в кожному фермерському господарстві – як у малих приватних, так і більших комерційних організаціях. Більше того, техніка потрібна і серед міських комунальних служб.

 

ДТЗ – український виробник, якому довіряють

Популярність марки легко зрозуміла, оскільки головний принцип компанії – доступна техніка масового користування з прийнятною якістю та надійними вузлами. Пропонуємо докладніше зупинитися на ДТЗ та зрозуміти, чому ж малогабаритні трактори від виробника варті уваги.

Де корисні мінітрактори ДТЗ?

Продукція ДТЗ повсюдно зустрічається у фермерських господарствах. Потужні трактори дуже корисні під час сезонних робіт у полі. З їхньою допомогою без проблем можна підготувати ґрунт – провести оранку та боронування. Крім того, великий вибір наважок дозволяє повністю механізувати посадковий процес. Наприклад, з картоплесаджалкою посадка картоплі займе близько півгодини, тоді як на ручну працю пішло б близько одного дня.

Також за допомогою тракторів ДТЗ легко доглядати рослини та збирати врожай. Якщо у вас тваринницьке господарство чудово. Заготівля сіна та кормових тепер даватиметься набагато простіше.

У комунальних підприємствах мінітрактори також зарекомендували себе з кращого боку. Прибирання гілок та сміття з садово-паркової території, стрижка газону та обробка міжрядь чагарників та дерев: все це входить у класичні можливості малогабаритного трактора..

Великий вибір техніки для різного бюджету

Не маючи великої кількості фінансів, ви зможете стати власником мінітрактору, оскільки виробник передбачив наявність бюджетних моделей у своєму арсеналі.

Залежно від типу та призначення господарства, кількості виконуваних робіт та інших нюансів, завжди можна підібрати оптимальний варіант за потужністю та ціною. Все індивідуально!

Так, якщо перед вами стоїть складний вибір виробника, поспішаємо повідомити, що 71% українців віддають перевагу саме вітчизняним тракторам від ДТЗ.


 

Виробники