Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Мінітрактор з відвалом (лопатою) або як прибрати сніг у дворі за 5 хвилин

Чи знаєте ви, що забрати сніг можна за короткий проміжок часу? Ні, забудьте про класичну совкову лопату. Мінітрактор з відвалом – рішення сучасного власника комунального чи приватного господарства. Лише кілька хвилин і ви зможете насолоджуватися розчищеною територією.

Мінітрактор з відвалом (лопатою) або як прибрати сніг у дворі за 5 хвилин

Мабуть, найактуальнішим навісним обладнанням на зимовий період залишається відвал (лопата для снігоприбиральних робіт). Зовсім не дивно, тому що з її допомогою можна легко впоратися з великими обсягами снігу, тим самим звільнивши не лише свою територію від зайвого нагромадження, а й від складних фізичних робіт.

Особливості прибирання снігу за допомогою мінітрактора з відвалом

Прибирання снігу на відкритій території за допомогою габаритної техніки може бути проблематичним. Особливо, якщо у дворі знаходяться бордюри, урни, стовпи та інші елементи інфраструктури. Повноцінні трактори неповороткі, тому можуть легко нашкодити. І тут на допомогу приходять компактні мінітрактори, оснащені відвалом.

Під час роботи на мінітракторі водій отримує відмінний огляд, а тому будь-які ризики під час снігоприбирального процесу повністю виключені. Крім того, за допомогою навісних лопат різних розмірів, ви зможете легко прибирати сніг як з широких, так і вузьких територій.

Чому мінітрактор із лопатою краще?

Існує безліч причин, чому українці сьогодні вважають за краще працювати з мінітракторами. Серед них можна виділити основні:

  • Швидкість та простота прибирання снігу (особливо, якщо порівнювати з ручною працею);
  • Можливість очищення великої території у стислий термін;
  • Легке управління наважкою (у разі, відвалом);
  • Мінімум витрачених ресурсів та максимум результату.

Так, якщо ви зацікавлені в якісному та швидкому прибиранні снігу, фахівці рекомендують звернути увагу на мінітрактори та підібрати до них оптимальні відвали (лопати). Навіщо вдаватися до важкої ручної праці, коли технічний прогрес подбав про ваш комфорт та зручність?

 

Виробники