Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Мототрактори Гарден Скаут та Файтер – лідери мототехніки на території країн СНД

 Якщо і варто говорити про популярну та якісну малогабаритну сільгосптехніку, то починати слід з мототракторів Garden Scout та Файтер. Зібрані в Росії на основі китайських комплектуючих, ці агрегати набули широкого поширення серед покупців СНД. І тому є пояснення.

Мототрактори Гарден Скаут та Файтер – лідери мототехніки на території країн СНД

Техніка від Garden Scout і Файтер досить потужна та продуктивна, маневрена та легко керована, функціональна та приваблива. При цьому надзвичайно економна – витрата палива зводиться до мінімуму.

Особливості мототракторів Гарден Скаут та Файтер

Своєю популярністю мототрактори Гарден Скаут і Файтер завдячують насамперед своїм конструктивним особливостям. Так, усі комплектуючі привезені з Китаю, проте якщо поглянути на статистику, то більшість популярних європейських брендів діють за тим самим принципом: виробництво запчастин у Китаї на перевірених заводах – завезення до Європи – збирання на заводі тієї чи іншої компанії.

Безперечно, всі комплектуючі під час постачання перевіряються, а готовий результат завжди ретельно тестується.А теперь перейдем непосредственно к конструкции тракторов.

  • Всі двигуни Гарден Скаут та Файтер дизельні, потужністю від 15 до 24 л. с., завжди з водяною системою охолодження та зручним електростартером.
  • Всі моделі задньопривідні з диференціалом, що блокується.
  • Конструкція мототракторів добре продумана - надає мінімальне навантаження на кожну вісь, що в результаті дозволяє запобігти згубному впливу на ґрунт.
  • Усі мототрактори добре взаємодіють із навісним обладнанням. Офіційні виробники пропонують більше 50-ти агрегатів для виконання різних завдань.

Таким чином, популярність мототракторів Гарден Скаут і Файтер заслужена на всі 100%, а користувач, який набуває будь-якої моделі, стає на крок ближче до сучасного, механізованого господарства.

Виробники