Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

«Лозівські машини» провели випробування у Центральній Україні

Напередодні післязбиральної культивації українська Greentour у виконанні харківського виробника продовжується.

«Лозівські машини» провели випробування у Центральній Україні

6 – 10 серпня виставка пройшла у фермерських господарствах одразу кількох районів Полтавщини – Чутівського, Лубенського та Полтавського.

А 14 числа ґрунтообробні агрегати «ДУКАТ-5» та «ФРАНК» з успіхом дебютували на дніпропетровських полях у рамках Дня поля ТОВ «Украгрозапчастина».

З початку 2018 року вся продукція УПЕК підпадає під державну програму підтримки аграріїв, згідно з якою ви можете придбати нашу нову сільгосптехніку з частковою компенсацією її вартості у розмірі 25 або 40%.

Глибокорозпушувач «ФРАНК» забрали прямо з демо-показу

Як повідомив головний менеджер із продажу сільськогосподарської техніки Олександр Тітов, дніпровські аграрії настільки сильно вразилися безвідвальним оранням глибокорозпушувача європейського зразка, що викупили його одразу після показу. Зараз у розробці є ще кілька договорів.

Нагадаємо, що глибокорозпушувач краще відвального плуга справляється з мульчуванням рослинних залишків, покращуючи структуру, повітряний режим та водно-сольовий баланс верхнього родючого шару.

У магазині «Агротехніка» ви можете придбати топовий китайський або корейський мінітрактор з комплектом навісного обладнання для посіву та збирання.

Додаткова інформація

«Лозівські машини» – великий український виробник важких широкозахоплювальних пристроїв для посіву та культивації.

В активі компанії - 16 найменувань навісних та напівпричіпних дискових, роторних та зубових борін, передпосівних культиваторів, пневматичних сівалок та посівних комплексів, обладнання для перевезень тощо.

Зовнішні постачання здійснюються через офіційного імпортера «УПЕК ТРЕЙДІНГ».

Виробники