Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Скільки коштує оренда тракторів для бізнесу

Оренда трактора дуже популярна в Україні послуга. Вона затребувана у сільському господарстві, комунальній сфері та будівництві. Зазвичай трактори потрібні обслуговування приватних осіб: обробка поля, буріння свердловин, копка траншей тощо. За допомогою навісного обладнання машини можуть виконувати завдання будь-якої складності. 

Скільки коштує оренда тракторів для бізнесу

У статті зробимо короткий огляд послуг оренди та визначимо оптимальну вартість.

Послуги оренди

Орендарів спецтехніки можна легко знайти на торгових майданчиках в Інтернеті. Для цього достатньо написати короткий запит у пошуковій системі і він відразу видасть вам безліч результатів.

  • Орендодавці пропонують:
     
  • виконання земляних робіт;
     
  • обробіток ґрунту;
     
  • навантаження та розвантаження;
     
  • очищення снігу взимку.

Оголошення про оренду досить індивідуальні. Більшість орендодавців доповнюють свої послуги самоскидами. Такі варіанти дорожчі, але вам не потрібно додатково витрачати час на пошуки вантажівки.

Вартість послуг

Одні здають техніку щонайменше на 3 години і ставлять єдину ціну, інші вважають від обсягу робіт, а треті залежно від завдання. В середньому оренда екскаватора для виконання земляних робіт обійдеться вам від 350 гривень за годину. Повна, восьмигодинна зміна екскаватора-навантажувача коштує від 6000 до 10000.

Оренда мінітрактору зазвичай трохи дорожча за годину, 400-450 грн, що обумовлено універсальністю машини. Компактна техніка з набором легкої навішування може виконувати ширший спектр робіт, на відміну великого трактора з ковшем.

Взяти спецтехніку в оренду економічно вигідніше, ніж утримувати її постійно. Це забирає багато часу та ресурсів. Вам доведеться весь час тримати її в робочому стані та витрачається на деталі. Ну а якщо ви все-таки зацікавлені у придбанні мінітрактору, у нас у магазині є великий вибір.

 

Виробники