Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Як придбати оригінальний китайський мінітрактор?

За останні роки в Україні почастішали випадки продажу фермерам підробленої міні-техніки під виглядом заводських оригіналів. Найбільше постраждала репутація таких виробників, як Garden Scout, Файтер, Forte і т.д.

 

Як придбати оригінальний китайський мінітрактор?

Насправді, відрізнити дешеву копію від хорошої машини не так уже й складно. Сьогодні ми навчимося визначати це з першого погляду.

6 ознак фірмової сільгосптехніки

  1. Заводське маркування.

У брендовій техніці логотип зазвичай наноситься на крилах литтям. Хороший машинобудівник не використовує наклейок, які легко підробити.

  1. Інформація про технічні характеристики.

Є металевою табличкою, на якій вказані основні робочі параметри агрегату. Її потрібно шукати:

  • З зовнішнього боку двигуна;

  • На захисному кожусі редуктора.

І знову – жодних наклейок.

  1. Навісний пристрій.

Заводською збіркою СКАУТ передбачено чотирирежимний гідророзподільник, що утримує техніку в плаваючому положенні. Завдяки цьому вам доступне будь-яке навісне обладнання.

І, звичайно, ланцюг підйомного редуктора задньої навішування не повинен виводитися назовні. Відкритий ланцюг частіше рветься і може завдати шкоди вам та вашим навісним пристроям.

  1. Блокований диференціал.

У машині заводського складання він є, тому пересуватися на ній бездоріжжям комфортно і безпечно. Без планетарного диференціала ви ризикуєте стерти нові шини протягом одного сезону.

  1. Капот повинен мати форму, придатну для агрегатування переднього додаткового. обладнання. У підробках ця функція недоступна.

Звертайте увагу також на якість фарбування кузова та відповідність фірмової кольорової гами. Наприклад, сині міні універсали Гарден Скаут фарбуються в 3 етапи, після піскоструминної обробки та ґрунтовки, прямо на заводі. Звідки поставляються до місць призначення. При цьому кріпильні деталі не фарбуються.

  1. Колії.

Хороший мінітрактор має регульовану колію (найчастіше задню, для кращої стійкості) або відразу обидві. Це дозволяє йому грамотніше розподіляти навантаження на ходову частину і краще вписуватися в міжряддя.

Виробники