Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Найкращий мінітрактор для села на думку українців

Розвиток фермерства в Україні спричинив зростання популярності малолітражних тракторів. Вони можуть виконувати великий перелік робіт: садити та збирати врожай, косити траву, прибирати сміття та сніг.

 

Найкращий мінітрактор для села на думку українців

Українці віддають перевагу переважно недорогим китайським машинам, до яких можна підключити різне навісне обладнання. Вони купують мінітрактори з потужністю від 15 до 40 к.с. Головний критерій при виборі – доступна ціна. Ремонт техніки також коштує дешево. 

Кращі трактори

Розглянемо топ-5 найкращих мінітракторів на думку українців.

FOTON 244 - популярна модель від шановного китайського виробника. Трактор відрізняється сучасним дизайном та продуктивним мотором потужністю 24 к.с. Модель оснащена постійним повним приводом та складною коробкою передач (8 швидкостей вперед та 2 назад). Також FOTON 244 обладнаний гідропідсилювачем.

DongFeng 244 LUX — схожий на попередній за ціною китайський мінітрактор із задньопривідною трансмісією. Машина обладнана двошвидкісним валом відбору потужності, що вигідно виділяє її серед конкурентів.

DW 150 - компактний та маневрений трактор з потужністю 15 к.с. Відрізняється довговічною та надійною муфтою зчеплення. Деякі модифікації демонструють розширені можливості бортової гідравліки. Найдешевша з цієї техніки.

Xingtai XT-220 - скромний на вигляд, але досить продуктивний мінітрактор. Побудований на базі чотирициліндрового двигуна з потужністю 22 к.с. Модель розвиває до 27,35 км/год. За безпеку руху відповідають задні барабанні гальма.

Jinma 264 - ще одна відома в Україні модель із солідною начинкою: Продуктивний 24-сильний мотор;

  • продуктивний 24-ти сильний двигун;
  • гідропідсилювач;
  • повний привід;
  • задні та передні барабанні гальма;
  • великі колеса.

Багато українців віддають перевагу трактору Jinma, тому що вони славляться надійністю.

 

Виробники