Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Сучасне сільське господарство у мобільному телефоні: топ-5 додатків

Було б зовсім безглуздо припускати, що сільське господарство у 2017 році ведеться за тими самими принципами, що й 50 років тому. Сьогодні немає нічого дивного у сучасних технологіях. З їхньою допомогою можна отримати від свого бізнесу по максимуму, зробити його дійсно зручним та ефективним.

Сучасне сільське господарство у мобільному телефоні: топ-5 додатків

Пропонуємо розглянути 5 найпопулярніших додатків для мобільних телефонів, які так чи інакше полегшують ведення сільського господарства. Все, що вам потрібно, щоб стати їх власником – це мати пристрій на платформі iOS чи Android.

5 місце – Scoutpro

Неймовірно корисна програма, в якій знаходиться вичерпна інформація про ведення сучасного господарства. Тут легко можна знайти новітні принципи обробки землі, розібратися з доглядом за різними культурами, дізнатися більше про боротьбу з бур'янами і шкідниками, а також способи профілактики від них.

Також додаток містить у собі перелік популярних захворювань рослин, що виводить догляд за ними на якісно новий рівень.

4 місце – Optimizer 2.0

Дуже зручна програма, яка дозволяє прогнозувати кількість врожаю. Вона враховує абсолютно всі фактори: кліматичні умови місцевості, тип ґрунту, якість та сорт посівного матеріалу.

3 місце – PrecisionEarth

Цьому додатку немає рівних, якщо ви хочете знайти помічника, здатного проаналізувати ґрунт вашої території. Воно бере до уваги розмір поля та склад грунту, даючи докладну характеристику якості землі. Завдяки такому технічному нововведенню сучасний фермер може швидко визначитися із способом обробітку землі – вручну або з мінітрактором.

2 місце – FarmManager

Це справжня знахідка, що дозволяє вести облік абсолютно всього господарства. Тепер усе знаходиться в одному місці, і точно не загубиться серед купи паперів і документів. Слідкуйте за станом сільськогосподарської техніки, процесом посадки культур, кількістю худоби на фермі, продуктивністю робіт, а також їх складом. Такий журнал дозволяє аналізувати свою справу, постійно її вдосконалюючи.

1 місце – MachineryGuide

Мабуть, один із найкорисніших додатків для сучасної сільськогосподарської справи. Функціонал програми дозволяє вести докладний журнал, робити звіти, стежити за алгоритмами обробки полів, частотою обприскування та траєкторією руху трактора.

Не відставайте, стежте за технологічними новинками разом із нами. Попереду багато цікавого та корисного.

Виробники