Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

«Лозівські машини» вирушають у демо-тур

Сьогодні, 30 липня, розпочався грандіозний 6-денний демонстраційний тур одного з найбільших українських виробників ґрунтообробної техніки – «Лозівські машини» (УПЕК).

 

«Лозівські машини» вирушають у демо-тур

Раніше, 26 липня, компанія провела власний День поля, під час якого були представлені найкращі зразки закордонного та вітчизняного агропрому, у тому числі нові трактори від Lovol.

Програма туру

Організатори опублікували маршрут поїздки на офіційному сайті підприємства. Цього року фермерські господарства Сумської, Київської, Донецької та Луганської областей стануть на один день випробувальним полігоном для агрегатів, презентованих на Agritechnica-2017 та Агро-2018. Зокрема, будуть показані «у справі»:

  • "ДУКАТ-5" - коротка дискова борона-лущильник;

  • Глибокорозпушувач «Гульден» з безвідвальною технологією дворівневої культивації;

  • Культиватор – глибокорозпушувач «ФРАНК» – близький аналог якісних європейських зразків.

Нагадаємо, що в Україні діє Національна програма підтримки аграріїв, яка реалізується через часткові компенсації коштів на купівлю нової вітчизняної техніки: 25% – великим господарствам, до 40% – дрібним та середнім заводчикам.

Що далі?

У планах «Лозівські машини» - до кінця поточного року відвідати з показами ще 20 країн. Але основний наголос компанія робить на просуванні своєї продукції в межах українського ринку.

 

Виробники